Back to school

And I am back! Magaluf var för jävla kul, om man bortser från att alla blev sjuka. Låg tyvärr hemma två dagar och var halvt döende. Men resan allt som allt var perfekt. Om man ser det såhär.. mina allra bästa vänner, sol, bad och party i tio dagar.. det kunde inte slå fel! Och de gjorde det inte heller. Tyvärr fick inte min kamera följa med eftersom att den är för klumpig.. Men mina vänner har lagt ut mycket charmiga bilder på facebook.

Just nu sitter jag med färg i håret. Dags att fräscha upp färgen igen. Jag har även varit duktig och städat idag, tro det eller ej. Och flyttat in mina kläder till mitt nya rum, systrami har ju dragit till Gävle så jag ska ju ta över rummet då. Så jag har även slitit bort golvlister, skruvat bort gardinstänger och burit bord. De tyckte Adam och pappa var väldigt underhållande av någon anledning..
Imorgon blir det plugget. Har ju inte varit där sen uppropet så det ska bli intressant. Jag är väldigt förvirrad på rudbeck trots att jag har gått där två år. Men jag får jaga rätt på mina vänner och hänga på dom. Klockan står på 06.00. Fyfan!

Dags att sköja ur. På återseende!

mmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuffffffffff

Jag åkte på magalufsjukan och har inte riktigt återhämtat mig ännu. Går för tillfället på fyra olika mediciner.

Återkommer när jag fått mitt liv tillbaka!

the hunters

Ja. Nu var det ett tag sen. Men det har blivit så. Trots att jag inte jobbar eller går i skolan är dagarna fullspäckade just nu. Jag söker en jävla massa jobb, umgås med mannen så mycket som möjligt, träffar mina vänner så mycket som möjligt och på torsdag åker vi ju till Magaluf.

Men storsjöyran var det ju med systrami, svågern och mannen. Det var mycket trevligt, även om vi höll på att flyta iväg där ett tag. Sedan har ju vädret varit på våran sida riktigt nu i slutet av sommarn, det är ju lite sorgligt. Men jag drar iväg och får massa sol i tio dagar innan skolan börjer igen, så det ska bli riktigt skönt.

Det får räcka för nu. Förhoppningsvis kan jag väl ta mig tid i framtiden för att dokumentera mitt liv. Håller tummarna för det!

RSS 2.0