Stillastående fredag

Mmmmmmmmmmmmmmm. Subway! Jag lyckades till och med få lillen att smaka. And guess what? Hon tyckte om det! Bara man nämner köttbullar så testar hon allt.

Det verkar bli en ganska död fredag detta. Alla är så in i helvete upptagna. Dock så håller jag modet uppe. Fröken Landré kanske har tid att ses efter jobbet. Så jag håller tummarna och hoppas på det.


As you can se when you look at me

Ångest ångest ångest! Jag har ångest. Fråga mig dock inte över vad. Jag har några förslag på vad det kan tänkas vara röksug, röksug, röksug, raslöshet, röksug eller röksug. Får se om jag orkar göra någonting åt det. Liza kanske har lust att träffa mig efter sin träning..?
Annars blir det nog till att plugga psykologi ikväll. Jag har 20 sidor kvar jag måste göra antecklingar på. Lär nog ta sin lilla tid. Sedan om jag har lite tid över ska jag mysa med lillen.

Om hon vill eller inte.

In good old times

Gårdagen i bilder.
Det bidde mys hos Cajtan med tjejerna och sedan picknick med Landré och Gråberg.







Stackar lilla Elli

Såhär ser min vardag ut nu. Mamma tycker synd om mig och kommer hem med mit favorit godis. Jag tycker synd om mig själv och tröstäter.




Nu ska jag strax till Cajtan för plugg och lite umgänge med tjejerna.
Först mat! Jag har hört att det bjuds på lax.

Bitterfitta

Fysatan vad bitter jag är. Alla tjejer ska hem till Lovvan och få spabehandling. Men inte jag. Nehedå.
Jag sitter fast här i min säng, kall och hungrig. Och jag kan varken stänga fönstret eller göra mig frukost. Allra minst ta mig till Lovvan på Erikslund. Punka på rullstolen är det också.

Jag blir väl kvar här i sängen tills någon kommer med en lyftkran. Eller tills pillren börjar värka.

Skräcktisdag

Jag har aldrig tyckt särskilt bra om Scary Movie filmerna. Men är det skräckveckan på tv400 så är det. Så nu sitter jag här och glor.

Landré och Gråberg kommer hit ikväll och kikar på lite skräckfilmer. Tror jag. Börjar bli riktigt röksugen nu också så jag hoppas verkligen att de snart är klara med vad de nu håller på med.

Fan.. Nu börjar det..

Pictures

Slänger upp lite blder från ett antal olika tillfället när jag missat att göra det.














Sleepy Hollow

Idag visas min favoritfilm på tv400. Jag är lycklig. Ingenting slår en riktigt bra skräckfilm där en Johnny Depp i sina bästa år spelar huvudrollen.
Tv400 är min favoritkanal, inte bara för att de visar två avsnitt av Buffy och vampyrerna varje vardagseftermiddag, utan också för att de visar nästan enbart skräckfilmer hela veckan.
Tror att jag ska bjuda över Amanda och Liza för lite skräckfilmstittande någon dag.



Hysteri

Någonting jag lagt märke till är att de två senaste dagarna har det varit ett antal juliga filmer på tv. Som t.ex. Elf, Ett päron till farsan firar jul och Love Actually.
Detta tycker jag är lite komiskt. Vad är det för datum? Skitsamma. Det planeras fortfarande halloweenfester.

Jag älskar julen. Men julen sätter för fan inte igång i oktober!

Sunday

Då var det söndag igen. Helgen har bestått av BBQ på djäkneberget, fika och deg med Madde, Fia och Catie.
Så idag är det dags att dra igång pluggandet. Har massa att göra på lovet. Det är samhäll, engelska, psykologi och matte. Så om jag vill kalla denna vecka lov vet jag inte riktigt. Snarare.. hemmaplugg. Jo där har vi rätt ord.

Nu ska jag lugna ner min kurrande mage.

Sockerkick behövs!

OJojojOJOJojOJOJojojojojoOjOJOJOJOjojojOJOJOjoJOjojojoJOjojojojoj!
Nu kommer pappa snart hem med cola, risen och mina bebisyoghurtar. Detta levde jag på för ett halv år sen. Jag har nämligen mina perioder när jag i princip bara äter vissa saker t.ex. ostkaka, köttbullsmackor, leverpastejsmackor, varmakoppen, kellogs röda bär, jordgubbsfil, äpplen med socker, ostbågar, bilar, marabou digestive osv.

Att jag har dessa perioder där jag bara äter vissa saker visar hur klok jag är. Istället för att skaffa sig en favorit och bara äta det kör jag på dessa perioder. Och pengarna räcker inte riktigt till att köpa allt detta på samma gång, tyvär. Dock om de pengarna fanns skulle jag självklart proppa mig full tills jag kräktes

Ibland längtar jag till paradiset..

En socialt uttorkad elli kan omöjligt hitta på någonting att skriva om.

Jag känner mig fantasilös idag. Allmänt tråkig och ointressant. Typ.

Öhhhhhhh.................

Jo detta kan jag skriva...
Jag ska till skolan imorgon. Ska bli kul att de hur det går.
Jag duschade idag igen. Trots allt krångel.
Jag tröstäter kladdkaka. Såfort någon har lust att servera mig.

Det var intressant. Pyttsan!

Bakom varje hög av sand finns guld för den som letar.

Duscha var intressant. Trots det kan jag nu pricka av duschning som avklarat.
Det var krångligt men inte omöjligt. Med lite hjälp från lillen, mamma, en sopsäck, ett lakan, en pall och en jävla massa handdukar gick det!
Så nu luktar jag lite bättre och mitt hår än snäppet fräschare. Dock är detta ingenting jag kommer orka göra ofta. Så jag ber om ursäkt nu om det skulle vara så att jag råkar lukta illa någongång de närmaste 6 - 8 veckorna.

Nu kom Fadret in med kladdkaka och mjölk. Så nu är de slutklagat för idag.

Catie catie catie....

Catie är här. Och hon är super kåt. James kommer snart och hämtar henne för att rädda mig. Frågan är om han överlever natten?

Tveksamt.

Here it is..

Halvmumie kallade Catie mig. Stämmer ju ganska bra.



Vi är en familj!

Så här skrev Catie på hennes blogg.

..madde & jag pratade roliga minnen som vi haft: typ när vi hade middag hos madde och råkade bjuda dit killar och festade till 6 på morgonen då alla däckade lite överallt i maddes hus och sofia somnade på studsmattan.
när sofia var ensamhemma en natt och vi var uppe till nästan 4 den natten, fast att vi hade nationellt prov i matte kl 8 följande dag.
twinight 09.
när marcus gjorde slut med mig och vi alla 4 grät och skakade av sorg som en enda person utanför first hotel.
den gången efter beijers fest då vi fick för oss att kyssa nästa kille vi såg och det blev en 40-årig gubbe, sedan klättrade vi in på kyrkogården och grät.
alla gångerna vi segat hemma hos elli och somnat i hennes säng fajtandes om att inte vilja dela täcke med madde.
alla tågresor vi gjort tillsammans över hela sverige. 
alla gånger vi gått ut och käkat fin middag någonstans, eller de gångerna madde, sofia & elli lagat super god mat och jag har fått stå för dukning eller dylikt, haha! 
när vi åkte till strömstad för att vi alla behövde komma bort från västerås och reda ut vad vi ville med våra kärleksliv.
varje morgon innan skolan när vi cyklat tillsammans och gått igenom gårdagen i detalj.
alla jävla sms vi varit tvugna att skicka till oss alla för att alla ska hålla lika mycket koll på läget.
när vi fastnade i skövde och alla fick varsitt nervsammanbrott.
alla de gångerna vi sjungit "en familj" efter att elli lärt oss den...

Jag har världens bästa vänner. Idag på lunchen kom de hem till mig för att se till att jag får mat i mig, hjälpa mig med allt möjligt och bara hålla mig sällskap en stund. De skulle mata mig, byta blöja på mig och duscha mig om det behövdes.
Det är vad jag kallar äkta vännskap!

För- och nackdelar

Det finns ju sina fördelar med att vara skadad. Alla här hemma passar upp på mig. Inklusive lillen! Mat på sängen och grejer är ju inte helt fel. Till och med sällskap på toan får jag. Av hela familjen. Detta ska jag försöka utnyttja.

Tråkigt nog så finns det vissa nackdelar också. Jag börjar t.ex. grina så fort jag ska ta mig ur sängen. Vilket antagligen ser kanske kul ut. Men ont gör det. Ont!

Stackars mig..

Har precis kommit hem från sjukhuset nu då. Det var inte så hemskt som jag trodde, sprutan kändes knappt och jag somnade så fint.

Dock!!! Så har jag in i helvete ont nu. Jag känner häftstiften i huden! Det värker i hela benet och jag ha gips från foten upp till arslet. Med andra ord så kommer jag nog behöva en potta i mitt rum.

Trots att de är så hemskt synd om mig så måste jag plugga. Har man prov på onsdag så har man..

Bara.. döda mig istället?

Jag är rädd och jag har ångest och panik. Om minder än 18 timmar ska någon typ skära i mitt knä. Och inte som om det var hemskt nog. Så ska de sticka mig med massa nålar också. Fyhelvete!

Nu lägger jag mig i sängen och tycker synd om mig själv.

Fridays Pictures














































Dagen efter

Det ligger några i min säng. De bidde kvar från igår, de har ockuperat min säng hela eftermiddagen. Men de är ganska trevliga, trots att de mest pratar med sig själva.



Ska vara barnvakt åt Lillen idag hyra film, donken och grejer. Ciao!

Festen är där jag är

Nu sitter jag här. Festklädd och helt klar. Jag har en tendens att göra mig i ordning alldeles för tidigt när någonting extra kul ska hända på kvällen, och sen när det väl är dags så är sminket borta och håret ruffsigt.

Folk börjar väl droppa in här hemma om ett par timmar eller så. Det blir lite partaj här ikväll. Klassgänget plus några till.

Ha en bra kväll!

Begravningen

Jag tänkte imorse medan jag gjorde mig vacker att jag kommer nog inte gråta allt för mycket på denna begravning. Det var ju dags för honom och blaha blaha blaha..
Ha! Trodde jag ja. Jag var mormors dejt, alltså så satt jag längst fram med barnen och barnbarnen. Och jag grät mest av alla. Såg knappt vart jag gick när det var dags att gå fram och lägga rosen på kistan.
Grät gjorde jag även på mottagningen efteråt när farfar läste en dikt.

Jag är blödig. Det är bara att acceptera.














Bästa vän efterlyses

Hemma igen. Det var jätte fint, goda smörgåstårtor och trevligt sällskap. (Slänger upp bilder senare)

För tillfället försöker jag få tag på Catie. Vilket visade sig inte vara det lättaste. Hon måste ha bestämmt sig för att gå under jorden eller liknande. Inte ens James visst vars hon höll hus.

CATIE OM DU SER DETTA, RING MIG!

God morgon!

Eftersom att jag lovat mig själv att det är dags för lite mer bilder här på bloggen, så slänger jag nu upp en bild på min frukost, plus kaffe.

Voilá!



Så varför kan jag sitta och fjärta och dunka Noice en helt vanlig torsdags förmiddag? Jo. Det är så att jag ska faktiskt på begravninig. Kurre (min gammelmorfar) dog för ett par veckor sen. Så om någon timme eller så ska jag hoppa in duschen och börja göra mig redo..

Liza titta titta! En bild på mig..

Ja, jag solade idag igen..
Ja, jag brände mig..



Dubbelhakan fick vara med också såklart.

Älskade Lizizen

Liza behövde muntras upp lite.
Det såg ut såhär ungefär...



Gamal bild dock.

Far åt helvete Gud

Med tanke på mitt lilla inlägg igår, angående fanatism/religion, så är det lite komiskt att det kom fram två Jehovasvittnen till mig imorse när jag satt och puffade i väntan på Catie och försökte få mig att läsa bibeln och blaha blaha blaha..
Så jag sa vad jag tyckte, att bibeln är bullshit. Då vart de lite bedrövade och gav mig en tidning som de tyckte att jag skulle läsa, vilket jag gjorde.

Nu kan jag förstå att folk bli hjärntvättade och rädda. För vi som nämligen inte tror på Gud, oss har djävulen i sitt våld och vi kommer att hamna i helvetet. Och man ska inte leva för sig själv utan man ska leva för Gud.
Jag lever enbart för mig själv, min familj och mina vänner. Om jag ska leva för någon som inte ens behagar att mata svältande barn i Afrika hamnar jag heller i helvetet.

Godisgris

Modret försedde mig med godis. Ibland är mammor väldigt bra att ha. Jag har suktat efter godis i flera dagar, så uppenbarar hon sig här i mitt rum och ser väldigt snäll och givmild ut.
Så här sitter jag uppkrupen i min säng och håller hårt i min påse lakris och min mörka mjölkchoklad. Jag är rädd att Fadret ska upptäcka att jag har choklad, då är den nämligen spårlöst försvunnen när jag vaknar i morgon.

En sak slog mig nyss. Det är väldigt snålt med bilder här i bloggen nu igen. Trots att jag har ny kamera och allt. Så från och med nu hänger kameran med överallt. Så snart dyker det nog upp lite bilder här.

Ha en hemsk natt!

Jag? En Fanatiker?

Jag är en fanatiker. Detta kom jag underfund med idag när vi började läsa Hur man botar en fanatiker på svenskan idag. Det känns lite läskigt. Jag. En fanatiker. Herrejävlar liksom.
Att jag har väldigt många och väldigt starka åsikter var någonting som jag redan visste om. Men undertiden vi satt där och läste började jag filosofera...

Jo. Jag är en fanatiker. I religionsfrågan. Jag anser ju i princip att människor, i synnerhet kvinnor, som ser bibeln som en helig bok är.. korkad. Jag är trångsynt i denna fråga, jag vet. Men jag kan inte förstå hur kvinnor kan dyrka och tillbe en Gud som säger att kvinnor är mindre värda än män och att aga kvinnor är helt okej..
.

Jag skäms inte över mina åsikter. Inte alls. Men skulle jag vilja ha mer förståelse för människor som tillber denna Gud.

Dock så är jag inte en sådan extrem fanatiker att jag planerar att självmordsbomba domkyrkan.

Då är det kallt

När man fyser så mycket att bröstvårtorna syns genom bhn och två linnen.
Då vet man att det är kallt.

Bröstvårtor. Det är ett väldigt fult ord när man tänker efter. Bröstvårtor...

Med en hink salt

ÅHHHHHHHHHHHH! Jag saknar systrami och hennes respektive enormt mycket. De underhöll mig när jag var sällskapssjuk och köpte godis till mig när jag hade sockersug. De låtsades alltid att de tyckte mina skämt var roliga och att de verkligen tyckte om mig.

Jag saknar att ha vänner.

Måsten och mamma Catie

Jag är uttråkad. Så väldigt uttråkad. Rastlös känner jag mig också. Och sällskapssjuk! Drog precis iväg ett sms till Cajtan för och undersöka om hon är hemma eller hos James. Med förhoppningen om att hon kanske skulle kunna tänka sig att umgås med mig en liten stund.
Dock som så skrev hon nu att hon var hemma och pluggade. Vilket jag antagligen också borde göra. Men allt som borde göras eller måste göras, envisas ju alltid med att vara så oerhört tråkigt. Som att plugga då t.ex. Eller! Nu skulle jag väldigt gärna träffa Catie och ta en cigg eller två. Men då MÅSTE jag cykla till henne. Och det är ju inte ett dugg roligt. Det kan hända att jag tar mig dit, trots det där måstet, efter Hollywood fruar.

Jag ser inte allt för mycket av Catie längre, bortsett från i skolan då, så jag får väl ta haffa alla chanser jag får.
Det kan ju hända att jag var lite borskämd med hennes sällskap förut. Men ibland skulle jag bara vilja utrota pojkvänner! Det kanske låter brutalt. Men nu måste jag ju dela hennes uppmärksamhet med någon annan. Jag känner mig ibland som ett barn och min mamma har precis fått en ny bebis. Och ibland skulle man bara vilja häva ut ungen genom fönstret.

Dock så är den nya oftast väldigt söt. Och bebisen gör ju mamma så lycklig.

Så spenderade jag min söndagskväll..

Lizizen och jag har nu varit på Flickan som lekte med elden, riktigt bra! Dock inte lika bra som Män som hatar kvinnor om man frågar mig.
Jag har ju gett mig på att försöka läsa Män som hatar kvinnor också. Men jag ger upp. den är allt för långdragen för mig. Jag får stor lust att kasta ut den genom fönstret varje gång jag plockar upp den, vilket antagligen inte riktigt är syftet med en bok.

Så nu ska jag börja läsa twilightserien igen. De sitter aldrig fel!

Lizas hur-du-får-tillbaka-ditt-ex skola!

Lizizen upptäckte att hon hade sin föredettas vantar och mmsade sin stora kärlek, som dock råkar ha flickvän för tillfället. Hon skrev "saknar du som här?" och skickade denna bild till honom.



Och han nappade på en gång!

Söndagshurtig

Tänka sig. Jag har nästan blivit hurtig. Klockan är bara tjugo över två och jag har varit och solat och simmat igen. Hade någon sagt till mig för några månader sen att jag skulle börja träna skulle jag antagligen flytt därifrån i tron att denna person hade någon svår störning.

Lizizen och jag ska även på bio ikväll, Flickan som lekte med elden. Vissa säger att den är riktigt grym medan andra säger att den inte alls är nå bra. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro. De är väl bara att hålla tummarna för de bästa.

Nu? Mat!

Vinerhalvåret har ju även sina ljusa sidor

Nu börjar jag skriva, 00.15.

Det bidde en riktigt lyckad kväll trots allt! Amanda och Liza tog sig tid för mig och vi drog oss mot stugen återigen. Där vi träffade på Mikaela och Emelie och umgicks med dem hela kvällen. Skitsnacket och skratten flödade.
Vi pratade om allt från bloggar till speciella talanger.
Kom precis hem och jag inte känna varken fötter eller händer. Men de får man väl ta om man ska vara ute och ränna den här tiden på året.

Här är beviset på hur kalla mina händer är. Tiden är nu 00.34 och NU är jag klar med detta inlägg. Dags för upptining!

Jag är så förbannat uttråkad!

"Jag vet inte. Jag hör av mig sen."
Är någonting som jag har hört mycket denna afton. Jag skulle gissa på att de flesta hör av sig om en - två timmar och meddelar att säger att "Jag är trött, jag orkar inte ta mig ner på stan." "Det är förlängning i fotbollen." Eller någonting liknade.

Det bådar alltså inte särskilt gott för denna lördagskväll.

Utrota fotbollen!

Vilket jäkla hallabaloo. Och allt för en dum fotbollsmatch!
Att man väljer att sitta hemma en lördagskväll framför tv:n, och bli förbannad över att dommaren dömmer fel eller att danskarna fejkrammlar lite för ofta, ser ganska knäppt ut i mina ögon.

Detta är ett beteende jag antagligen aldrig kommer förstå mig på.

God natt

Hemma från stugan igen. Vi bidde bjudna på fest men tackade artigt nej. Faktiskt.
Nu tänkte jag ge mig på Män som hatar kvinnor igen också. Får se hur det går med tanke på att min "läslampa" har gett upp. Jag brukade kalla den min läslampa. Catie skulle nog snarare kalla det en lavalampa på en hylla över min säng. Men de beror ju helt på hur man ser det.

Ojojojojoj

Ojojojojojoj. Pappa och jag ska äta indiskt idag. Ojojojojoj.

Fredag

Här sitter jag nu med en äcklig t-shirt och färg i håret. Man känner sig alltid lika attraktiv. Måste ju bli lite helgsnygg sådär. Ikväll blir det en stugan igen. Det skulle nog dyka upp en stor skara vänner. I think.
Det känns som att det är dags för lite partaj snart. Det var ju ett tag sen. Nästa helg kanske?
Nästa helg blir det ivarjefall lite umgänge här hemma. Mina päron är underbara som går med på att försvinna ibland.

Nu måste jag springa och skölja ur.

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen. Det är..

10 dagar kvar till operationen
38 dagar tills Johanna kommer hem
51 dagar till första advent
52
dagar kvar till jag får kasta kryckorna
76 dagar till Julafton
83 dagar till Nyårsafton
204 dagar kvar till min 18års dag

Tiden brukar gå fort brukar man väl säga. Vi får hoppas på det.

Det är okej..

Nu känner jag mig dum. Jag har syndat. Det ligger nämligen en chokladkaka bredvid mig här i sängen. Men jag försöker intala mig själv att det är okej eftersom att jag simmade igår och att jag ska trampa ordentligt ikväll. Plus att jag tänker ta i så in i helvete imorgon på idrotten.

Japp. Så får det bli!

Slöis

Nu ska jag belöna mig själv, eftersom att jag trots allt försökte förstå matten i ca en halv timme. Jag struntar i vad min kalender säger. Så nu stutsar jag ner i sängen och jag planerar att spenderar resten av kvällen där med Det okända, Riskförlossningar och tända ljus.

Möjligtvis så får Män som hatar kvinnor också följa med.

(19.50)

Nu ger jag upp. Det spelar ingen roll vad jag gör. Jag hajar inte ändå.

IGIGIGIGIGIGIGIGIGIGIGIGIG (19.12)

Jag sitter fortfarande kvar här. ÅHHHHHHHHHHHHHHH!
Kan någon komma och sparka mig i arslet?

Skjut mig?

Idag skulle kunna ha varit en perfekt dag. Jag var efter skolan och simmade och solade. Sedan köpte jag med mig pasta hem och sprang på ica och köpte lite gott. Det ultimata skulle ju vara att att hoppa upp i soffan och bara njuta av tystnaden här hemma.
Men icke sa nicke! Här ska vi inte bli bortskämmda heller. Jag måste nämligen spendera kvällen åt att se till så att jag inte får ig på matteprovet vi har imorgon.

Jag skyllder på kärringen som brukar vara på våra mattelektioner och ströva omkring. Och som även kallar sig för en mattelärare.

Mr Potter..

Detta är en sorgens dag. Helst av allt skulle jag bara vilja ta med mig mitt täcke in i duschen och sitta där i mörkret. Ett alternativ vore att trötsäta tills jag kräks. Eller kedjeröka i Caties famn.
Jag har alldeles nyss läst ut den sista Harry Potter boken.
Jag känner mig tom, ensam och rädd. Harry har hjälpt mig genom många sömnlösa nätter och ett antal jobbiga dagar. Han har alltid funnits där när jag behövt honom som mest. Alltid! Med honom hade jag aldrig tråkigt.

Jag vill inte leva längre.


De visaste orden någonsin

Amanda och jag diskuterar att vi kanske vuxit lite på bredden de senaste åren. När jag säger några av de klokaste ord som någonsin sagts.

"Jag antar att det är det man gör liksom. Växer. När man växer"

Sedan tittade amanda konstigt på mig.

MIna hjärtagull

Jag fick träffa min hjärtegull idag. Vi bestämmde oss för en tripp till lekparken, en picknick i höstsolen och sedan hem för att mysa i soffan till en film. Jag måste ha världen bästa jobb. Att ta hand om två helt underbara ungar och sedan få pengar för det.

Jag kanske skulle börja pressa mamma på pengar för lillen också. Jag går ju trots allt med på att vara hemma samtidigt som henne.


Det blev en riktig lördagskväll trots allt

Elin räddade min kväll. Så det bidde en stugan ikväll igen. Tre gånger på två dagar är inte dåligt. Vi drack varmchoklad och kaffe och pratade massa strunt. Ibland undrar jag om det finns nå bättre än att sitta på stugan med och god vän och bara vara. Känns tveksamt.

Nu ska jag umgås med mr Potter i min säng. God natt!


Det var den lördagskvällen de

Jaha ändrarde planer. Eller rättare sagt raderade planer. Det existerar inte längre en plan. Mina vänner valde att stanna hemma eller att göra någonting annat av olika anledningar.

Så nu blir det väl deg i soffan med mamma och pappa. En lördagskväll.
Herrejävlar vad deperimerande.

Hit me kick me you can never get me

Jag och Amanda hade en dejt med fröken Strömming igår efter skolan. Vi uppdaterade varandra om allt som hänt under sista tiden. Sen bidde en fika igen med fröken Landré igår kväll. Super mys. Catie dök upp lite senare också, innan det bar av hemmåt.

Ikväll ska vi hem till Erik och kika på massa disneyfilmer. En lugn helg är nog precis vad som behövs.

Fröken Landré.


Pyttsan..

Carola sjunger ju en låt som heter Tommy tycker om mig. En, enligt mig, ganska bra låt. Dock så är det någonting jag har funderat på ett tag. Hon sjunger nämligen en ganska underlig sak - det som ingen vet att Tommy gett sitt foto till mig. Och nu undrar jag. Är det någonting jag har missat? Om jag nu skulle ge ett foto på mig till någon betyder det då att jag på något sätt tillhör denna person? Jag börjar bli orolig.

Så bara för att klargöra saker och ting.
Om jag någon gång skänkt ett foto på mig till någon.. Så betyder detta ingenting!

alltså.. ja.. hon måste väl mena.. eller... skitsamma!

Johanna påstår att hon har en affär med Fredriks armar.

Dra din egen slutsats!

Ta med mig?

Johanna far iväg till Kina imorgon och återvänder om sju veckor. Jag är förkrossad. Vem ska köpa cigg till mig? Vem ska handla på systemet åt mig?! VEM SKA HÅLLA MIG SÄLLSKAP NÄR JAG SKA TITTA PÅ HEMSÖKTA HUS?

Jag tror jag hugger av foten på henne.
Då kommer hon nog inte så långt
.

RSS 2.0