Bläääääääää

Just nu är det plugg plugg plugg som gäller för att hinna med allting. Men på torsdag lugnar det ner sig. Tror jag.

Så sjukt irriterande

Mitt rum har en tendens att sluka saker och ting. Jag har letat som en galing efter mina hörlurar och osbågar nu ett tag. Men dem finns bara inte! Puttsväck liksom.

Det måste finnas nå hemlig vrå i mitt rum där mina saker kryper in när jag behöver dem som mest.

Till attack!

Jodå, systrarna Brandberg kan dem.


Väntar finbesök

Jag sög ju inte totalt på att göra våfflor ivarjefall. Adam klagade på att de blev för tjocka, men jag tror att de smakade okej?

Då var det fredag igen. Jag, Catie, Fia och Malin pratade om att att kanske gå och simma och sola igen. Vilket faktiskt var ett ganska trevligt sätt att spendera en fredagskväll. Hur som helst så blir kvällen lugn. Imorgon blir det lite värre. Då kör vi igång förfest i Malins lokal för att sedan förhoppningsvis kila vidare på någon mega rolig brakfest.

Nu känner jag att jag är i stort behov av min tupplur!

Simon tycker att Elli är bäst < 3

Skolan är ju lite halvkul. Våffeldagen är desto roligare. Ska försöka mig på att göra våfflor ikväll. Ehh.. får se hur det går.

Pisspaus.

Som fyra träd med samma rot

I love you I love you I love you I love you

http://catieeklund.blogg.se/2010/march/hey-soul-sister.html

Håll mig vaken inatt

Pizza på en tisdag är inte helt fel. En semla på det sitter också ganska fint. Jag överväger även att springa iväg och köpa mer ostbågar och cola.

Vad gör man inte för att överleva en pluggkväll med humörsvängningar liksom?

I am choking of this life

Det här med att plugga är inte riktigt min grej. Jag har varit hemma i en timme och snart har jag gått igenom alla anledningar till att slippa plugga, vilket betyder att jag inom kort kommer att vara tvungen att börja med svenskaplugget. Fuck.

Plus att jag har sjukt mycket humörsvängningar just nu, och detta gör ju allting så mycket värre. Jag slår vad om att någongång under kvällen kommer att kasta svenskaböckerna i väggen.

Nu ska jag lyssna på lite arg musik innan jag börjar med plugget.

Jag får stinka imorgon helt enkelt

Det ligger någonting under mig i sängen som håller fast mig... JAG LOVAR!

Någon kan väl komma och lyfta in mig i duschen, va?

Klister! Där har vi det! Någon har limmat fast mig i sängen.

Det förklarar saken.

If I hade you beside me now

Att vara tillsammans med Adam innebär att det nästan alltid finns ostbågar tillgälligt. Och detta lycker Elli om! Dock så råkar Adam vara frånvarande nu, men inte ostbågarna.

Mer till mig!

Helgen i korta drag

Då var det söndag igen. Öhh.. hur satan gick detta till?

Helgen har hursomhelst varit rätt okej. I fredags spenderade jag och och mina underbara vänner från klassen (plus Adam) kvällen på stugan. Vi satt där i ett antal timmar och bara snackade skit. Sedan gick jag och mannen hem för att titta på en film, dock så somnade vi, vilket hör till vanligheterna!

Igår degade jag och Adam under dagen. Innan farfar och mormor kom hem till oss för att käka middag och supa. Det bidde några snapsar, lite vin och nå mer mumsigt som jag inte kommer ihåg vad det hette? Sedan knallade vi ner på stan för att möta upp Catie, Madde och Sofia. Det bidde lite äventyr inne på toan innan jag och mannen pyste hem igen.

Idag har jag och Adam återigen degat. Men eftersom att jag har värdens bästa pojkvän så fick han för sig att han skulle köpa New moon till mig. Sagt och gjort! Vi åkte iväg till media markt och införskaffade oss filmen.

Just nu sitter jag på jobbet. Barnen sover och jag sitter vid datan. Tv-apparaten vägrar fungera så jag har funderat lite på hur jag ska lyckas fördriva resterande timmen. Det får nog bli lite varm choklad och Om jag kunde drömma. När jag slutat jobbet ska jag kila hem till Adam och titta på New moon. Ojojojoj!

Dags att titta till mina hjärtegull!


you can call me man boy

FFFFFFFFFRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lycklig Elli! Detta firas med ost bågar, cola och Erik Saade - man boy. Ja, man kan säga vad man vill om schlager men man boy måste ju vara århundradets låt. Sen att pojken är söt gör ju saken ännu bättre.

Nu i eftermiddag ska jag nog bara ta det lugnt och ta min välbehövliga tupplur. Ikväll blir det stugan med lite trevligt folk! För hoppningsvis får vi med några från klassen.
Hejsålänge!

Kan det vara urinvägsinfektion igen?

Systrami talade precis om för mig att jag varit på toa fyra gånger sen vi kom hem. Då undrar jag: För hon loggbok över mina toalettbesök? Eller kan det vara så att de sitter en dold kamera på toaletten?

Det är värt att fundera över.

OCH IMORGON ÄR DET FREDAG!!!!!!!!!!!!!

Har varit ute på en tripp a la systrarna Brandberg. Den började på Enhagen där vi virrade runt och var påväg att hamna i mälaren. Sedan åkte vi vidare till Max för att köpa dippor, eftersom att Johanna bara var tvungen att ha smält cheddar och soure creme pepper. Innan vi tillslut hamnnade på Burger King för att äta. Efter det blev det ica ettan där vi vart förföljda av polisen.

Ikväll måste jag läsa en bok som ska vara utläst imorgon. Sedan ska jag väl umgås lite med mannen också kanske. Men nu ska jag tupplura lite!

Mohahahaha

Så här går det om man jävlas med mig.





Nu bär det av till jobbet. HEJ!

Love you till the end

Dags att kravla sig upp igen då. Ett två tre!

Sen jag kom hem från Egypten, vill säga en vecka sen drygt, så har jag umgåts med galningarna som jag kallar mina vänner och idioten som kallar sig min pojkvän. Jag har inte brytt mig om att tänka så mycket på annat. Men nu är det väl dags att börja ta tag i plugget och börja jobba igen.

Har ivarjefall haft en perfekt morgon. Det bidde mys med mannen innan han kilade iväg till skolan. Jag är nämligen ledig idag så jag låg kvar och drog mig, käkade ostbågar och drack cola innan far min fick hämta mig. Om ett par timmar ska jag hämta ungarna. Innan dess ska jag duscha och möjligtvis sova lite till. Jag har varit galet trött den senaste veckan.

Egypten

























































Det är bäst såhär

Jag vet inte om jag ska vara lättad eller ledsen. Jag önskade ju att någon bara skulle välja åt mig, det kanske var det som hände.

Kotten

De närmaste dagarna har varit mins sagt omtummlande. Jag känner mig forfarande ganska tom och liksom halvt bortdomnad. Får se när jag orkar ta tag i allt igen.

Adam och tjejerna har varit helt underbara. Det är när sådant här händer som man inser hur mycket människor i ens omgivning betyder. Jag älskar er!

Replica


Nothing is what is seems to be
I am a replica, I am a replica
Empty shell inside of me
I am not myself, I am a replica of me

Are you gonna leave me now, when it is all over
Are you gonna leave me, is my world now over

Inga hajar, inga kameler och inga ormar på planet

Okej. Jag är hemma och jag lever. Dock så har jag fullt upp med att prata i kapp med tjejerna, ta igen allt plugg och mysa med mannen för tillfället. Jag slänger upp lite bilder när jag får tiden.

Ciao så länge!

Vi finns på samma jord

Nu bär det av mot Arlanda. Om jag inte planet störtar, jag blir attackerad av en haj eller blir utbytt mot ett x-antal kameler så hörs vi om en vecka!

Tjejer och Adam ni kan väl pussa och krama varandra från mig!

Jag tror jag skippar att sova helt

Jag ska kliva upp om en och en halv timme. Om tre timmar åker vi hemifrån. Det är sju timmar kvar tills planet lyfter. Och cirka halv tolv landra vi i Hurghada imorgon.

9 timmmar....

Det blev ett känslosamt avsked från mina tjejor igår. Första massa pussar och kramar på burger king och sedan en jäkla massa kärlekssms på natten. Jag kommer sakna dom så galet mycke! Jag har varit ifrån vissa av dom då och då, men aldrig alla samtidigt i TIO JÄVLA DAGAR! Men jag fick massa fina saker med mig som jag ska titta på när jag saknar dom.
Efter burger king så åkte jag hem till mannen och sov. Det var... underbart! Kommer väl sakna honom lite granna också kanske.

Dagen idag har spenderats på stan med fröken Landré. Vi käkade lunch och sen råkade vi väl shoppa lite också kanske.
Nu har jag lyckas välja bort lite av mina kläder. Så nu är det bara skorna som inte får plats. Ska se om jag kan lyckas flirta in mig hos pappa och proppa ner dom där.

Tillbaka till packningen!

RSS 2.0