Blondin idag. Blåhårig imorgon.

Nu har det gått sådär enormt många dagar igen. Men jag kan inte hjälpa det. Det händer så mycket jag behöver ta itu med. På lovet ska jag ta tag i detta ordentligt. Jag loooooooooooovar.

En sak jag måste dokumentera. Jag blonderade delar av håret idag. Dessa partier ska bli blå imorgon. Mohahahahahaha

Blondin idag. Blåhårig imorgon.

Nu har det gått sådär enormt många dagar igen. Men jag kan inte hjälpa det. Det händer så mycket jag behöver ta itu med. På lovet ska jag ta tag i detta ordentligt. Jag loooooooooooovar.

En sak jag måste dokumentera. Jag blonderade delar av håret idag. Dessa partier ska bli blå imorgon. Mohahahahahaha

Hi

Det börjar blir tradition att gå och sola på lördagar. Så nu bär det snart iväg för att träffa Amanda över en kopp kaffe och en cigg innan vi kan drömma oss iväg till varmare länder.

Var hos Erik igår med hjärtegullen och titttade på film. Det bidde en skräckis ivarjefall. När Johanna kommit och hämtat mig vid tolv så satte vi oss och tittade på Saw när vi kom hem.

Ikväll? Blir det kanske New Moon, beroende på lite saker.

Uschfyochblä

Jag är äcklad. Sitter i systramis rum och det strömmar kärlekslåtar ur högtalarna och Johanna och Fredrik ligger och snuskar sig i sängen. Detta oändliga ljud, smasksmacksmasksmacksmasksmack. Nu går jag snart och gräver ner mig själv.

Tänka sig hur det kan bli

Igår vid en tid då jag egentligen borde ha sovit så låg jag istället och kikade på en dokumentär från ett fängelse. Då de intervjuade en karl som satt inne på detta fängelse, och han berättade att han var föredetta medlem i ett nazistgäng. Dock när han hamnade i fängelse hittade han sin stora kärlek i form av en manlig jude.

Liva är bra ironiskt.

Datakunskap 09.49

Okej. Gårdagens match var ingen höjdare. Dock så tänker jag ge VIK en till chans på söndag, blir det en förlust då så tänker jag inte gå på någon mer match denna säsong. Bastu!

Nu är det datakunskap som gäller. Hell yeah!

Hockeybockey

Nu för tiden är jag en mycket upptagen kvinna. Det är plugg åt höger, vänster, upp och ner. Dock har jag och Johanna tagit oss tid för att göra en comeback i rocklundahallen och se en match mellan AIK och VIK. Ingen av oss har varit på hockey på säkert ett år så nu jävlar äer vi taggade.



Jag och Catie för ett par år sedan då vi sprang på hockey titt som tätt.

Vadå?

Jag kommer in på toaletten men skorna i handan och ber mamma ska gå ut för att jag ska gå på toa. Mamma tittar frågande på mig och sen på skorna.

Jag: Jag tänkte jag skulle slå två flugor i en smäll och sätta på mig skorna när jag ändå satt ner.

Mamma tittar fortfarande frågande på mig.

Malin 20 år
























Förlår mig Elli!

Okej. Jag skäms. Nu var det en vecka sen jag bloggade ordentligt sist. Men det har varit alltifrån plugg till i-land problem. Så jag ber mig själv om ursäkt och sen får det vara bra.

Så vad jag har hunnit med på en vecka då. Mycket mycket. Just därför tänker inte jag dra upp det här. Dock, någonting som är värt att nämnas är att jag var på Mains 20årsfest i fredags. Som Linnea sa, jag är ungefär lika självklar på fester som discolampan. Jag lyser upp allting. HA! Det var riktigt kul ivarjefall. Det slutade med att jag fick släpa hem Johanna och Fredrik klockan fyra på natten. Det var länge sen jag haft så kul.

Plugg och tvättning av bilen kallar. Slänger upp bilder senare.

Tiden räcker helt enkelt inte till ibland

Det händer väldigt mycket för tillfället. Ska försöka se till att ha tid att blogga på fredag.
Hej så länge.

Dummerjöns

Träffade Liza och Amanda det första jag gjorde när jag vaknade. Pratade genom gårdagen händelser och mycket mer. Resten av dagen måste jag spendera åt en urtråkig bok. Mitt hjärta gråter. Dock så är det heatrbreak hotel ikväll. Jag älskar den filmen. Så lite söndagsmys ska man väl hinna med också.

Nu tillbaka till boken.



Käkade frukost tillsammans gjorde vi också.

yesterday








...

Elli trött. Elli sova.

Bilder från kvällen. Imorgon.

Melissa Horn

(..)

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


Tänka sig

Fredagen den 13:e visade sin rätta sida trots allt. Ivarjefall för Amanda som bidde lite risig i kistan så fikat blev tyvär inställt. Vi gör ett nytt försök ikväll verkar det som.

Var och solade och drack kaffe imorse med Lizizen. Hennes härliga ex kanske skulle titta förbi en stund ikväll. Då jävlar blir det drag.

Fredagen den 13:e

Då sparkar vi igång helgen. Jag satsar på en fika med Landré om det inte är så att jag börjar känna mig taggad för fest. Ska käka Max med lillen och fadret också.

Denna kväll kan omöjligt gå fel. Trots datum och dag.

My Oh My


Nu har lillen och jag någonting att sysselsätta oss med ikväll.
Och många fler burkar finns det.


Jag skäms över mig själv..

Ibland får man inse att man är som vilken naiv flicka som helst. Som går och kärar ner sig totalt i någon snubbe man ser på tv. Så jag ger mig. James Marsters är min stora kärlek just nu. Och det var hjärtskärande att se han bli sårad av Buffy idag.

Det fick mig att vilja plocka hennes naglar, slita ut hennes organ ett i taget för att sen fylla henne med glödande lava.


Det finns ju dammsugare och dammsugare

Jag har sötsug. Mamma funderar på varför dammsugaren inte fungerar.

Jag: Det finns en dammsugare i kylskåpet eller hur?
Mamma: Är det där den är? Då är det inte så underligt att den inte funkar nå bra.


Jag savar toonigjt

Plugget är denna veckas tidtjuv, trist nog. Det har varit allt från psykologi till samhäll och italienska. Dock så tänker jag unna mig själv denna torsdag och planerar därför att bara sitta och pilla i näsan och klia mig i röven. För det är jag värd. Jag ska nog lyxa till det ordentligt med att tvätta håret och raka benen också. Tänka sig. Undra om jag ska orka ta mig till affären och köpa mig en påse ostbågar och cola också.

Japp så får det bli!

Bilder från lördagens partaj
























heartbreaking

Vad gör inte att livet känns lite lättare om inte några stiliga karlar en fredagskväll som denna. Höjdpunkten på kvällen. En fredagskväll. Som liza brukar säga: Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.


Don't you wrong or right me

Jo det är sant. Ni har hört rätt. Jag tackade nej till en fest idag. Men vi får önska Fröken Landré en trevligt kväll och
hoppas på ett fyllesamtal ikväll!

För mig verkar det bli en väldigt lugn kväll. Skulle gissa på hemma kväll eller en tripp till stugan. Även om det först nämnda inte lockar så speciellt mycket.
Fadret kommer förhoppningsvis snart hem med money money, får då blir det spicy. Också råkar det ju vara så att lillen och jag snart svälter ihjäl!

Rock n roll mormor

Mamma och jag diskuterar vad vi ska kika på och mormor är lite på pickalurrven.

Jag: Mamma, jag vill den där skräckfilmen som börjar nu!
Mamma: Men jag vill se dansbandskampen!
Mormor: Det är ju samma sak?


Man lär så ny nytt varje dag

Jag ska säga en sak. Att färga håret på sig själv är absolut inte omöjligt, trots ett litet handikapp. Det var bara att hoppa upp och sätta sig i handfatet och köra igång. Lätt som en plätt lätt.

Imorgon ska jag till skolan. Halleluja!

Existens och icke-existens

Lyssnar på tillfället på en låt, save tonight fight the break of dawn come tomorrow, tomorrow I´ll be gone och läser i min psykologibok att man ska leva fullt ut, existera fullt ut. Och här sitter jag och pluggar.

Undra om jag ska tillåta mig själv att existera i fem minuter och ta mig någonting att äta. Vilket förresten är avgörande för att jag ska komma till steg två på Maslows behovstrappa.

Bara 32 minuter kvar

Såhär ser det ut där jag sitter. Psykologiboken och Brämhults i högsta hugg och en värmedyna hårt lindat runt magen. Klockan nio börjar grannfejden, har gett mig själv tillåtelse att ta en paus då.



Juicen är god trots att den ser ut som kräk.

Kännsliga läsare varnas!





Jag orkar inte blogga. Men jag gör det ändå.

När var det senast nu? I fredags? Japp så var det! 
Det har varit ett ganska dött höstlov för min del. Dels på grund av att jag är smått handikappad, men inte enbart det faktiskt. Fröken Landré har räddat mitt lov skulle jag vilja säga, hon ställde upp och körde runt mig med rullstolen och umgicks med mig trots de begränsade möjligheterna. Jag har känt mig riktigt uppskattad. Vilket aldrig sitter fel!
Hursomhelst! Jag umgicks med Amanda i Fredags. Och i lördags så hade vi lite släktkalas här hemma, träffade Amanda gjorde jag även en snabbis.

Idag är det måndag och jag är hemma från skolan. Jag har haft ont i magen i flera dagar vilket har resulterat i att jag knappt kunna sovit. Så imorse när jag var på vårdcentralen för att dra stygnen fick jag lämna ett pissprov och prognosen blev urinvägsinfektion, what a suprise! Så nu tar jag en sjujävla massa tabletter.

Denna måndag kommer gå åt till att plugga plugga och plugga. Kul.. huh?

RSS 2.0