Också var det bara en kvar

Imorse mådde jag verkligen inte vidare. Jag blir helt slut av att äta medicin, men nu känner jag mig betydligt piggare och satsar på att gå till skolan imorgon för att sen kunna partaja loss på Maddes 18 års fest. Ska bli mega kul. Ikväll blir det till att titta på det okända, läsa det okända och färga håret. Great!



Grattis Maddisen!

Ostbågar, marabou och jag

Tänk att man kan känna sig som en ny människa bara genom att göra sig av med lite kroppshår och smörja in sig med någonting mums mums luktande. Människan är bra rolig.

Nu har jag ivarjefall fått piller som ska få mitt urinrör att må bättre. Så vi hoppas på det!

Du var solsken

Great.. sjuk igen. Har fått någon släng av urinväginfektion/förkylning. Och telefonen jävlas så måste köpa en ny idag. Jag känner att humöret är på topp. Verkligen.
Jag borde plugga också, men eftersom att det är så synd om mig tänker jag istället sitta och titta på sex and the city hela dagen.

Catie, du kommer blir stolt nu. Jag sitter och lyssnar på Håkan. Frivilligt! Jag måste var sjuk på riktigt....

Tuppen pluggar

Vad gör jag uppe klocka tio på en söndag kan man ju fundera på. Jo, mannen stack iväg, jag vaknade och kunde inte somna om. Och eftersom att jag har plugg att göra ligger ångesten där och gnager. Så jag bestämde mig för att bli av med ångesten och plugga.

Jag kanske inte kommer ihåg hur man gör...?

Elli inte tycka om

Jag svettas som.. jag vet inte vad! Jag har ont i huvudet och det svider i ögonen. Jag vet vad detta betyder. Åska.............

Herrejävlar. Jag insåg precis hur mycket jag jag skriver. Hmm.r. Men det tänker jag forsätta med.
Jag jag jag jag jag jag jag jag jag.

Fuck mattenationella

I morse var det mattenationella. Vi hade fyra timmar på oss, men jag gick efter 40 minuter. Först! Av åtta klasser. Hallå IG! Men jag bestämde mig för att skita i det där och gick till kajens med massa gosiga människor och hängde där i några timmar.

Faktiskt så tog jag lite bilder.










Nu ska jag titta lite på det okända. Senare blir det brödbak!

Maskrosor

Malin sa idag att mina bröst växer som ogräs. Tja. Man kan ju hoppas på det bästa!

He is mine!

Adam funderar på att tatuera sig.


Långhelga vafan

Vem går in i en dörr i nyktert tillstånd? Jo. JAG!

Förövrigt så har helgen varit askalas! Lång helg klagar man ju inte över precis.
I onsdags träffade jag Amanda en stund på kvällen och snackade lite skit. I torsdags var mormor och farfar här, så det blev lite sill och en hel del snaps, sedan var jag på bio med Malin, Catie, Fia och Madam. Jag och mannen skulle ha haft lite mys efter det, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Istället spenderade vi kvällen med att prata i telefon med Catie, Malin och Tom.
Fredagen spenderades med framför allt Malin och Adam, vi satt här hemma, drack vin och champagne och läste sexböcker. Sedan mötte vi upp Petter på amore där vi käkade och kikade hockey innan vi drog vidare till pitchers för att möta Lovvan och Amelia där, för att tillslut hamna på silk. Var väl sådär, men Malin, Adam och Petter förgyllde det hela. Igår låg jag och Adam på baksidan och jobbade på brännan innan vi kilade ner på stan för att köpa solglasögon till mig (förövrigt så hittade jag inga). Sedan köpte vi glass och satt och mös  i solen, efter det köpte vi jordgubbar och drog oss hemmåt. Kvällen spenderades i sängen.

Idag vettefan alltså. Only time will tell.

Då åker hjälmen på igen

Idag fick jag ett erbjudande att börja spela innebandy igen. I Orresta/Råby, så min gissning är att det inte är så döseriöst, vilket passar mig helt utmärkt. Tränaren ska ringa mig och förrhoppningsvis kör jag igång efter sommaren. Jag kommer ju att vara lagom stel och otränade, menvafan det går nog att ordna.

Detta ska bli intressant!

That is the way

Långhelg is the shit! Ikväll kanske jag ska träffa Cajtan och några till över ett glas, annars blir det väl bara mys med mannen kan jag tänka mig. Ska inte slösa allt för mycket pengar, för på fredag ska vi på afterwork och sedan drar vi väl vidare någonstans.
Annars har jag väl inge större planer.. öhh.. vad jag vet ivarjefall? Tänkte kanske försöka mig på en dejt med Landré, Gråberg och Strömming någon kväll. Om dom är villiga att stå ut med mig i några timmar vill säga. Det visar sig väl.

Nu blir det att titta på vampire diaries i väntan på att höra någonting från Catie.

Fina tjejor!




















Mot hvudstaden!

Är fortfarande packad sen igår. Och nu ska jag ta tåget till Stockholm. Yey! Catie kan inte möta mig på stationen och jag hittar inte alls. Detta kan bli intressant.

Tjarrå!

Åthelvete med söta rosetter

Någonting som jag har funderat på, och även stört mig på är att DET SITTER ROSETTER PÅ VARENDA JÄVLA TROSA! Häromdagen köpte jag ett par trosor som pryds av döskallar och tänkte att det måste väl vara ett säkert kort. Men nähädå. Jag hittade en jävla rosett idag när jag satte på mig dem.

Nu drar jag fram saxen!

Poison


Det bästa jag kan få finns i din famn, att höra din röst viska mitt namn.
En kyss är allt jag önskar, jag behöver inge mer, för att det är dig jag älskar det är bara dig jag ser.

18 år och två dagar

Födelsedag var helt jävla underbar! Det blev grillning hos Malin och party. Tack alla som förgyllde min dag! Jag tänkte slänga upp massa bilder från dagen, men har llite problem med att få tag på dem. Men jag jobbar på det och förhoppningsvis kommer dem upp imorgon.
Idag kommer karln hem också. Känns som en evighet sen vi sågs. Så ikväll ska jag väl ligga och sniffa på honom och titta på hans händer.

Nu ska jag dricka kaffe med fröken Landré i solen. Fucking great!

RSS 2.0