....

NU? Burger king.

Om 33 timmar bär det av!

Helgen har varit väldigt lugn men väldigt bra ändå. Tänkte att det kanske var en bra idé att låta bli alkoholen för en gång skull med tanke på att jag har varit lite krasslig.

I fredags var jag som sagt och kikade när Malin, Tom och Adam gick modevisning. Riktigt snygga var var dom. Efter det kilade jag, Sofia och Madde till stugan, även Catie kom efter en stund. Vi satt där till klockan två på natten och bara pratade gamla minnen och berättade för varandra hur mycket vi tycker om varandra. Det var skönt att få skratta och prata av sig riktigt ordentlig! Sedan kom Malin, Lovisa, Adam och Tom som hade varit på krogen. Från att ha varit lugnt och stilla på stugan så blev det ett jävla drag. Sedan stapplade jag och en lagom lullig Adam hem till mig och slumrade.
Igår gjorde jag i princip nada. Jag umgicks med mannen, tjockade och tittade melodifestivalen. Åter igen en lugn kväll.

Idag har dagen spenderas åt att försöka packa. Det har gått lite halvbra. Hälften av min grejer får inte plats i resväskan. Jag kommer definitivt att behöva en väska till. Pappa tror inte att jag kommer att behöva 5 par tjock tröjor eller 10 par shorts. Men jag säger - man vet ju aldrig!

Bye bye

Jag har en sån där jag-känner-mig-så-jäkla-ful-dag. Har nu jobbat i en och en halv timma för att jag ska bli nöjd. Men nu ger jag upp!
Om ett tag ska jag börja dra mig ner mot centralen där jag ska möta upp Maddisen och Fialotten.
Vad vi ska göra senare är lite osäkert. Men det verkar som att det blir till att spela lite spel och bara umgås vi plus Cajtan!

Jag har ett arbete som ska vara inne senast 23.59 ikväll också. Öhh.. det kommer ju inte hända. FUCK!

Rubriktorka

Buuhuuu! Sprutan gjorde super ont. Lite pinsamt att de svartnade för ögonen, men jag skyller på att jag var sjuk.

Gårdagen spenderades med Adam och Catie. Vi bojkottade skolan. Nej men jag var faktiskt fortfarande lite krasslig. Men mådde betydligt bättre igår jämfört med i tisdags och onsdag.
Och idag mår jag nästan helt bra! Bara lite snuvig och så. Dock så vart jag väldigt trött efter att ha varit hos sjukgymnasten imorse. Så jag hoppade föreläsningen som skulle vara nu innan lunch och vilade och drack kaffe. Om någon timma ska jag ta mig iväg till skolan.

Ikväll ska jag gå och se Malin och Adam trippa fram på en catwalk. Ska bli intressant! Sen ska jag nog hitt på nå mysigt med Catie, Madde och Fia. Måste plugga också. VILL INTE!

Om fyra jävla dagar bär det av. Mohahahahahahahahaha!

Usch usch usch usch usch fy och bläääääääääää

Fysatan. Jag känner mig precis lika hängig som igår. Denna dagen kommer väl antagligen också att spenderas i sängen. Jippi...
Men det är väl bara att stå ut. Jag kurerar mig så mycket jag kan ivarjefall genom att dricka varmt, knaprta halstabletter, gosa med värmedynan, pimpla alvedon och självklart äta glassen som jag fick igår. Så förhoppningen är väl att skiten ger med sig snart.

Nu tänkte jag försöka sova lite till så att jag orkar med promenaden till vårdcentralen sen. Ska ju som sagt ta spruta. Dubbel jippi..


....

MIn man var precis här med glass. Han är bäst!

Poor me

Jag börjar ge upp hoppet om att kunna gå till skolan och jobba imorgon. Plus att jag kom på att jag även ska ta spruta imorgon.

Nu känns allt sådär lagom kul igen.

"En förkylningar har ingen dött av" - var inte så säker på det du...

Det rinner ur ögon och nästa, jag hostar och nyser och det värker i hela kroppen. Jag tror att jag vågar påstå att jag är sjuk. Och om en vecka åker vi. Det måste gå över tills dess. Jag vägrar vara sjuk i Egypten. JAG VÄGRAR!

Nu sitter jag ivarjefall uppkrupen i sängen med värmedynan och två täcken. Och tro mig eller ej - jag fryser! Japp.
Jag väntar på att systrami ska vakna så ska hon få göra frukost till mig. Jag måste även ta mig till skolan på något vis, måste hämta naturkunskapsböckerna - har nämligen prov imorgon. Och imorgon måste jag gå till skolan, för imorgon efter skolan ska jag jobba. Och jag är i väldigt stort behov av de där pengarna!

Snääääääääääälla Johanna vakna nu!

Fuck..

Men risk för att låta negativ skulle jag vilja få sagt att denna dagen officiellt suger! Och för att inte låta ännu mer negativ sätter jag punkt där.

Kameran fick följa med för en gång skull

Gårdagen var riktigt kul! Jag, Liza och Fia kilade hem till Catie för att förfesta till melodifestivalen. För min del blev den en hel del Dooleys. Mumsbabba!
Sen skulle vi försöka ta oss till Haga. Vilket inte var det lättaste. Vi tog oss framåt, men med snö upp till knäna och motvind så är det inte det lättaste. Det kändes lite som att vi var med i Day after tomorrow. När vi väl kom fram spelade vissa biljard, vi satt och pratade och spelade ölspelet. Vi var bara sju personer, men vi hade riktigt trevligt!
Under kvällens gång hamnade jag i snön tre gånger. Första gången helt frivilligt, bara för att det såg så perfekt fint ut. Andra gången, också frivilligt, men för tio kronor. Tredje gången inte lika frivilligt, det var Gordon som kastade sig över mig när vi stod och väntade på bussen.
Det var också väldigt intressant! Jag stod och kramade Anton så jäkla hårt när vi stod där, det kändes som att jag skulle ramla isär om inte någon höll ihop mig. Det där är den värsta kylan jag varit med om!
Sen när bussen väl stannat vid Kristiansborg. Så blir jag och Liza jagade av en bil - IGEN! Det är tredje gången (?) det händer nu.

Jag är väldigt pigg idag med tanke på omständigheterna. Vi ska strax åka iväg till farfar och dricka kaffe. Och jag upptäckte också att hockeyn var ju inte imorse, utan imorgon klockan sex. Vilket var tur med tanke på att jag låg och sussade klockan sex imorse.














Ändrade planer

Melodifestivalen blir utbytt mot förfest och stugan mot partaj. Fucking great!

Ut i natten

Livet är bra härligt! Jag sitter för tillfället och dricker en kopp kaffe ur en VIK-mugg och diggar till roxette. Om en stund ska jag börja göra mig vacker. För snart kommer det lite folk hit. Tänkte sitta med mina föräldrar och dricka lite vin och kika på melodifestivalen innan jag drar vidare till stugan.
Yes! Jag ska trotsa vädret och ner på stan. Och med tanke på att stugan har börjat med nattöppet misstänker jag att promenaden hem inatt kommer att vara allt annat än trevlig.

Är jag inte hemma till hockeyn börjar klockan sex imorgon bitti är det nog dags att börja leta!

Vi finns på samma jord

Ojoj. Klockan är inte ens halv elva och jag är vaken. Tänka sig!
Snart ska jag slita mig från sängen och ta mig ner på stan med mamma för att shoppa lite inför Egypten. Om 10 dagar bär det av. Ska bli så jäkla härligt att komma iväg. Slippa detta väder, bara lämna allting här hemma och dra. Supa med systrami, bada md lillen, sola med modret och röka cigarr med fadret.

Dags att klämma i sig lite frukost!

Samhällsprovet igår

Håkan skrev upp lite punkter på tavlan som såg ut ungefär såhär..
  1. Sätt dig ner.
  2. Slappna av.
  3. Skriv provet.
  4. Kolla igenom.
  5. Trevlig helg!
När det hade gått 1,5 halv timme och jag var klar med provet satt jag kvar och filosoferade en stund.
Jag gäspar. Håkan tittar på mig och säger: "Gå till punkt tre nu Elli!"


Tjejor <3



Det jag har måste vara komplett

Hoppla! Nu vart det ett tag sen. Öhh... ska se vad jag kan tänkas ha missa då.

I onsdags var det samhällsprov ja! Gick över förväntan. Ska nog lyckas flirta till mig ett VG.
Bion var sådär. Inte riktigt vad jag förväntat mig - men inte heller dålig. Efter det biddere att sova en timma innna det var dags att kliva upp igen för att kika på hockeyn. Somnade igen vid sisådär klockan fyra kanske. Men det blev väl fyra timmars sömn ivarjefall.

Igår var det skolan och mys som gällde. Spenderade kvällen i sängen med trevligt sällskap och musik. Somnade faktiskt i hyfsad tid.
Imorse var det lite halvjobbigt att gå upp. Men jag kom i tid till skolan ivarjefall.
Hade typ en och en halv lektion idag, så det var väl inte allt för jobbigt. Dock var jag såååå sjuk trött efter skolan. Jag, Madde och Fia måste ha sett ut som zombies. Efter skoldagen var slut var jag kvar och höll amanda sällskap ett tag, inte så mycket för att vara snäll. Utan för att jag helt enkelt inte hade orken att ta mig hem.
När jag väl kom hem så blev det till att tupplura innan det var dags att springa iväg till kristiansborg. Jo, vi spenderade nämligen denna fredagskväll på ett badhus. Vi simmade, solade, bastade och plaskade runt för fullt. Höjpunkten var dock när vi skulle ut och röka och Catie drar på sig jack över bikinin och på med stövlarna. Riktigt snyggt!

Nu är jag hemma ivarjefall. Ska försöka att somna i hyfsad tid. Får se hur det går med det.

Shamandalie

Sitter och lyssnar på Sonata Arctica och känner mig stolt över att vara klar med samhällsfrågorna.

Påfrestande

Jahapp. Skolan idag var tröttsam. Råkade väl somna lite på hälsopedagogiken kanske. Känner mig lite halvpigg trots att jag fick sova tio timmar. Men det tar väl ett tag innan man tar igen en hel nattssömn. Jag har hört någonstans att det inte går att ta ige(?). Får hoppas att jag hört fel..

Efter skolan var jag ivarjefall duktig och satte mig på biblioteket med Catie och Lovvan för att göra lite samhällsfrågor inför provet på torsdag. Tro det eller ej - så känns det som att detta provet kommer gå ganska bra!
Morgondagen är ivarjefall fullspäckad! Efter skolan blir det jobb, sen blir det bio med Malin, Tom och Adam och efter det så blir det hem och plugga engelska och samhäll. Så imorgon blir det till att hinka kaffe!

I fantasize that you are mine tonight

Gårdagen blev väldigt mysig! Jag spenderade dagen med alla dom jag tycker om mest. Det bidde musikdirekt, bio och sedan hem för att umgås med systrami, svåger och Adam. Vi tittade på en dålig film och käkde glass. Sen var tanken att vi skulle sova. Dock så råkade det bli så att jag och Adam låg uppe till klockan halv sju i morse och mös och pratade. Så när klockan ringde klockan åtta så stängde jag bara av den. Vid tolv gick vi upp för att Johanna hade lagat frukost till oss. Sedan blev det ett par ärenden nere på stan innan jag började jobba.

Så nu kom jag hem för sisådär en timme sen. Och när jag kom hem så låg det ett kort tillsammans med lite pez i min säng. Det kommer hjälpa mig att överleva kvällen! Ikväll ska jag nämligen försöka plugga lite samhäll och verkligen fösrsöka att sova i hyfsad tid. Känns som att det skull behövas. Med tanke på den lilla mängd sömn jag fick inatt.

My pain - your thrill

Då var allahjärtansdag kommen. Jag har aldrig varit mycket för sådant. Men jag ska ivarjefall på bio med brudarna, några karlar fick väl följa med också. Så det kan väl bli mysigt!

Ska försöka njuta så mycket jag bara kan av den här dagen. För imorgon börjar helvetet igen!

Olala

Gårdagen blev helt perfekt! Vi började kvällen på di spagnia där vi åt kanongod mat och hade det väldigt trevligt! Senare tog vi bussen till bjurhova där klassfesten skulle vara. Vi dansade, umgicks, dansade, söp, dansade och dansade! Det var helt galet kul. Jag älskar min klass så äckligt mycket! Sen biddere till att virra runt lite på stan innan jag och Adam knallade hemåt!

Idag vart det musikdirekt, riktigt kul! Känner mig dock lite halvdöv nu. Men det är sådant man får ta.
Adam och Tom skulle ta med Malin och Lovvan ut på krogen ikväll. Och vi andra känner oss hyfsat slitna, så för en gång skull så blir det en hemma kväll för mig! Jag kan inte komma ihåg senast det hände. Men jag tänkte att det kanske skulle behövas med tanke på att resten av helgen är/var fullspäckad. Mannen kommer hit och myser sen.
Nu ska jag möta Cajtan och snacka lite.

Kan du inte bara låta mig vara. Leva mitt liv. Utan dig.

Awesome

Jag fullkomligt älskar studiedagar! Trots att jag är ledig var jag duktig och gick upp i hyfsad tid. Så jag har redan hunnit färga håret. Stolt Elli! Nu sitter jag och väntar på att systrami ska höra av sig så att jag kan börja knalla ner på stan och hämta upp alkoholen. Tråkigt nog så hinner jag nog inte dra hem till Malin innan vi ska käka ikväll, men det är ingen större fara.

Kvällen kommer huromhelst bergis bli helt perfekt!

iiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhh

Hahahahaha. Jag är så övertrött. Hahahahahahaha. Jag vet inte vars jag ska göra av min energi.

Och sova kan man ju inte göra nu.

På ett sätt som bara någon kan.

Idag är det en torsdags-fredag (som Erik Halvarsson så fint uttryckte sig) vilket betyder att det är helg. Fysatan vad skönt! Denna helg kommer bli så jäkla bra! Det är nämligen så att min älskade vän Lovisa fyller år idag och Malin mitt hjärtegull fyller år på lördag. Så idag biddera tårta och sång för Lovisa. Värt att nämna också är att jag sov tre timmar i natt vilket ledde till en väldigt övertrött och sprallig Elli, så dagen har varit grymt rolig!
Hursomhelst så ska vi tjejer ut och äta imorgon för att sen dra vidare på klassfest. Förhoppningsvis så hinner jag med att basta och mysa med Lovisa och Malin under dagen. Dock så har jag lite grejer jag måste fixa. Och på lördag är det brunch och musikdirekt som gäller under dagen. Kvällen där på lördag är fortfarande lite osäker.

Planen var att jag skulle ha färgat håret ikväll. Men det får nog vänta tills imorgon. Är så grymt trött. Dock så är denna trötthet lätt värt det. Jag hade en helt underbar natt!

Nattinatt

Den här kvällen har gått såååååååååååååååå sakta. Och inge plugg har det blivit heller. Hade tänkt att umgås med systrami och svåger men jag har mest legat i sängen med datan i knät och försökt fördriva tiden. Men nu är klockan snart dags-att-sova och jag lyckades pricka in 22.22 så detta funkade väl också.

Dags att krama kudden!

...

Ont i huvudet och halsen. Herrejävlar! Jag får inte bli sjuk. Inte nu!

Jävla lärare

Jag avskyr när lärare ger en uppgift som man ska göra och säger sedan dagen innan den ska vara klar att man inte behöver lämna in den - utan bara göra den. När det är på detta viset brukar det leda till att jag inte gör uppgiften. Varför skull jag liksom?
Nu är det så att jag borde göra en hälso.ped. uppgift ikväll, men som inte kommer bli gjord bara för att man inte behöver lämna in den.

Jag borde köpa mig ett kilo motivation eller två.

Att fånga en fjäril

Det är plugg, jobb, plugg och jobb som gäller just nu. Som tur är så har jag väl lite tid över till annat också. Nu är det dock lugnt på pluggfronten ett tag, så ska passa på att försöka vila upp mig lite.

Italienskaprovet gick åt helvete som förväntat.
Antagligen så går matten ännu sämre.

FUCK!

Jag litar på imorgon

Gårdagen spenderades på stugan med Catie och Mikaela som sagt. Det var riktigt kul att träffa Mikaela igen, senast var i höstas. Så vi hade hyfsat mycket att ta igen. Sen parkerade jag mig i soffan med Johanna, Fredrik och Adam för att titta på melodifestivalen. Killarna var väl inte allt för glada, men jag och systrami var mycket nöjda! Sedan blev det en skitfilm och sen soooooooova.

Jahapp. Jag ska väl kanske börja med engelskan då. Föredrag imorgon. det är grejer det!

Igår på stugan

Malin (lite skämtsamt): Vissa säger att själen flyttar på sig när man ryser.
Amanda
(döseriös): Flyttar sig vart?

hmm..

Godmorgon! Mitt sällskap för natten kilade iväg för ett par timmar sen och snart bär det av för att möta upp Landré. Jag känner mig lite halvsliten sådär. Jag föll igår på dansgolvet vilket resulterar i att jag idag har lite ont i kroppen. Men det är smällar man får ta. Kul som fan var det ivarjefall! Vi var runt hela stan och var med om lite udda bilturer. 9 personer i en bil - det blir trångt! Och att ligga med en full Catie i en bagagelucka är bland det roligaste man kan göra!

I eftermiddag skulle jag och Catie fika med Mikaela och ikväll blir det att kika på melodifestivalen. Jag borde plugga matte och engelska. Men engelskan får vänta till imorgon. Och det är ju inte det lättaste att pluga matte utan matteböcker.

Partyparty

Äääääääääääääntligen fredag. Och inge plugg blire! Vi tjejer bestämde oss för att unna oss en partykväll istället. Ska blir grymt roligt! Vi har inte festat tillsammans alla sen nyår. Så detta kommer blir galet!

Hoppas på en megagrym kväll!

Fuck it

Jag har gett upp. det är kört. Det spelar ingen roll vad jag gör. Hoppas jag kan lyckas fixa G i kusen trots att jag kommer få IG på detta prov. Dock så känns det lite tveksamt..

Hursomhelst så är det fredag imorgon. Riktigt skönt. Dock så ska nog även fredagskvällen spenderas åt plugg, men då är det engelska som gäller. Vilken nästan är kul i jämförelse med italienska. Jag ska väl försöka hitt på nå kul i helgen också. Får se om lördagen kan tänkas bjuda på någonting roligt!

Natti!

Innamorata

Åt helvete med italienska. Jag förstår inte. Jag orkar inte. JAG VILL INTE!


Kaffedags kanske?

KOTTE! Jag missade jag 22.22, nu måste jag hålla mig vaken till 00.00.

Man har aldrig tråkig med Håkan

Under en lektion jag bjöd han på snus, han kallade mig perevers och vi digga till Spotify.

Tyck synd om mig, tack!

Att plugga italienska utan italienskaböcker är inte det lättaste. Det är skitsvårt skulle jag vilja påstå. Så därför tänker jag inte ge mig in på det och skjuter upp italienskaplugget till imorgon. Så hela eftermiddagen/kvällen/natten imorgon kommer att ägnas åt italienskaplugg. Och därför väljer då att fördriva denna kväll genom att simma, sola och möjligtvis jobba lite på engelskaredovisningen.

Även fredagen kommer att spendras åt plugg.

Jag vill inte vill inte vill inte!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Denna vecka kommer att ägnas åt plugg plugg pch plugg. Det ska bli... kul.
Jag har..

Redovisning i Naturkunskap imorgon.
Italienskaprov på fredag.
Matteprov på måndag.
Redovisning i engelska på måndag.
Inlämning i hälsopedagogiken nästa onsdag.


Plus att jag måste göra mina indivuduellaval inför trean som skulle ha varit inne i fredags.
Heja mig!

RSS 2.0