Packat och klart!

Även idag har jag stekt på löga. Med samma personer. Minus Madde.
Nu har jag packat klart och ska snart hoppa in duschen och fräscha till mig lite. Sedan dyker Malin upp här någon gång innan vi drar vidare till kajens. Spenderar nog kvällen där med Malin plus några till.

Duschen nästa!

Så här mysigt hade vi det i tisdags






HA HA HA HA

Idag på löga tänkte jag att "nej, inte behöver jag någon solkräm heller.. jag har ju solat så mycket..". HAHAAHAHAHAHAHAHA. Jag skrattar mig själv i annsiktet. HAHAHAHAHAHAHAHA. Jag skrattar åt min spegelbild. HAHAHAHAHAHAHHAHA.

Imorgon blir det solkräm!

sommmmmmmmar

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Vi satt och snackade massa skit och dansade som galningar. Herrejävlar vad jag älskar de där tjejerna. Dock så saknade vi Catie riktigt mycket...

Idag har jag legat på löga hela dagen med Madde, Fia, Malin och Petter. Mycket skitsnack blev det även idag alltså!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och komma i säng i bra tid. För imorgon ska jag upp i tid igen för att dega ännu lite mer på löga. Men inte lika länge som idag, jag måste hem och packa. För i övermorgon bär det av mot småland och mitt hjärtegull. Så imorgon ska jag försöka fördriva dagen så gott som det går. Det blir fika på kvällen och sen ska Malin sova här!

Nu ska jag duscha. Jag känner hur det osar om mig..

Äntligen sommar!

Jag har precis skrivit ett mega långt mejl till Cajtan. Nu har jag precis fått i mig lite krubb och ska snart börja göra mig i ordning. Klockan åtta ska jag vara i Fias systers lägenhet. Jag och Fia ska väl fixa chokladfonduen tills Madde kommer. Nu tänkte jag gå på jakt efter några sommarskivor som jag planerar att ta med. Typ gyllene tider, Tomas Ledin och Svenska sommarhits.

Detta kommer bli Great!

blir trött.. jag vill bli trött..

Det blev inte riktigt som planerat. Så det blev en riktigt degar dag idag. Men som sagt blir det antagligen håll igång hela dagen imorgon. Så ingen sovmorgon blir det imorgon inte! Nu sitter jag och tänkte glo lite film i väntan på att bli trött.

Jag ska väl vara lite mesig och erkänna att jag saknar mannen lite.... okej... SKIT MYCKET!


Panda

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Detta måste ju vara det sötaste någonsin.


blä

Catie påstår att det inte finns någon kinamat i kina! Herregud. Vi har blivit lurade.  Dumma hong kong dumma chois garden!

Hela mitt liv är en lögn....

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia?

Jag lyckades få lite sol ändå. Det blev någon timma på baksidan innan det kom alldeles för mycket moln. Förövrigt har jag bara småfixat lite idag. Nu sitter jag och väntar på att Fia ska höra av sig så ska hon förhoppningsvis göra mig sällskap till biblioteket.
Morgondagen blir dock lite mer händelserik. På lunchen ska jag och mamma shoppa lite. Sedan ska jag, Fia och Madde ska ha en "låtsasmidsommarafton", Eftersom att jag blir borta på midsommar. Tanken är att vi ska dricka lite vin och äta chockladfondue.

Jag vill bara skänka en puss till Malin som ligger hemma och är grön i annsiktet. Puss!


Skitväder

Vad hände med det fina vädret? Där sprack ju mina planer för dagen. Fuck fuck fuck fuck!
Snart ska cheaters storma ett bröllop. Det kan ju bli roligt ivarjefall!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Jag är nu hemkommen och rosig om kinderna. Huvudvärk fick jag också på köpet. Bara det inte övergår till migrän, det skulle ju bli fint väder imorgon.

Nu blir det till att titta på hemsökta hus, knapra tabletter och försöka få någonting i magen!

Goshi

Den ny orioreklamen är ju helt underbar! 1. Vrid 2. Slicka 3. Doppa. I lööööv it.

Nog om sådant. Jag och Fia hade en riktigt mysig kväll igår. Vi tittade lite mer på bröllopet, kikade på en film, snackade skit, drack cider och planerade lite inför veckan. Det är alltid roligare att göra ingenting när man är två.
Nu sitter jag och tittar på sex and the city med en kopp te och har lite tända ljus i bakgrunden. Man får massa på när det inte är nå vidare väder.
Ikväll blir det fika med tjejerna och sen solning.



Slänger in en paparzzi-bild på Fialottan. Dock är den inte från igår.


Fucking great Saturday

Dagen har spenderats framför tv:n, Jag var ju bara tvungen att se bröllopet efter allt snack. Min misstanke var att jag skulle pina mig igenom detta, jag kunde inte haft mer fel. Jag har grinat och grinat och grinat och suttit som fastklistrad framför tv:n. Eller, städa hann jag med idag också. Jag brukar passa på när mannen är borta.
Tanken var att jag skulle forstätta ligga i min säng och grina. Men jag kilar till Fias systerslägenhet och tittar vidare med Fialottan istället. Jag tänke överraska henne lite och ta med några cider som vi kan skåla med. Kommer bli mega mysigt tror jag!

ÖJ!

Passande med tanke på bröllopsgrejset

Ibland när jag kommer hem på natten efter en hård kväll och är lite på pickalurven så orkar jag inte tvätta bort sminket, vilket brukar resultera i att jag ser ut som en stor klump med maskara, hår och foundation.
Men! Imorse när jag klev upp för att titta hur omfattande skadorna var, så var jag faktiskt rikitgt snygg. Nästan så snygg så att jag fick lust att kila ut bara för att visa upp mig. Det orkade jag dock inte.

Ivarjefall måset jag ha sovit som en princessa.

En sjujävla tjejkväll

Gårkvällen var super kul! Det blev en riktigt tjejkväll med mina allra bästa vänner, minus en Catie bara. Vi var först ute och flängde lite, sedan när vi kom hem till Amanda igen spelade vi ölspel och snackade massa skit.

Det blev faktiskt lite bilder!
















33

Gårdagen var mysig. Det känns overkligt att jag inte ska få se Catise fula nylle på en månad.

Jag, Madde och Fia hade tänka spendera eftermiddagen på biblioteket för att låna lite bra böcker att läsa i sommar. Men jag hade verkligen ingen lust. Så jag har legat och deppat hela dagen, hittills. Systrami tog mig även till hälla för att jag skulle kunna dränkte mina sorger i shopping, som jag egentligen inte har råd med, och pizza.
Nu är jag hemma igen och tänkte titta på film och sex and the city. Och det haglar och åskar, great. Det känns ju verkligen som min dag idag.

Hur som. Ikväll ska jag hem till fröken Landré och dricka vin med tjejorna. Men fram tills dess ska jag fortsätta med deppandet.

Sadface

Jag blir lite ledsen i ögat känner jag. Cajtan drar imorgon and so does Adam. Mannen ska jag bara vara ifrån en vecka... mmhh.. bara. Catie dock hon ska vara borta i..... en evighet! Jag kommer definitivt att avlida flera gånger om. Vill inte vill inte vill inte!
Så inatt har jag en dejt med Madde, Fia och Catie, Vi ska sitta ut, mysa, snacka skit och senare säga hejdå. Efter det kommer mannen och hämtar mig och vi ska sova våran fyrtionionde natt tillsammans på raken nu. Sedan blir det till att säga hejdå till honom också. Dock för en vecka bara.

Imorgon tror jag att det blir lite vindrickande hemma hos Landré. Jag hoppas på det. Känns som att det kommer behövas.
Nu ska jag titta lite på sex and the city och sova!

mmmmhhhmmm

Kajens igår. Kajens idag.

Under sommarlovet bor jag där på halvtid kan man säga.

Sorry

Jag ligger och tittar på en dokumentär som bland annat handlar om människor som helt plötsligt inte känner igen människor i sin omgivning. De tror att dem har bytts ut  mot bedragare. Tydligen kan det här helt plötsigt bara uppstå hos vem som helst.

Så i förebyggande syfte skulle jag vilja be alla mina nära och kära om ursäkt om jag någon gång skulle ta er för en bedragare.

Avslutning vafan!
























I need a change

Jag behöver förändring känner jag. Att se likadan ut under en längre tid är någonting som jag har svårt med. Så inom den närmaste tiden planerar jag att klippa av mig håret igen, pierca septum och göra ett nytt försökt att töja.

Jag funderar även på ett försöka få tillbaka min naturliga hårfärg. Men det får bli ett senar projekt isåfall!

Herrejävlar vad vi är snygga!


Rimdrottningen

Ska det tittas på film krävs det osbågar, det är lite som drogar.
Cola till ska det ju också vara såklart, annars känns det ju jävligt bart.

helvetesjävlarförbannadejävlamagjävel

Igår blev det mys på löga med Adam, Tom, Malin och Petter. Det var kallt och jag hade ont i magen, men sällskapet var de inge fel på!
Jag, systrami, svågern och karln planerar lite grillning kväll efter en hel dag i solen. Men det vankas åska tror jag, så dett kan bli intrssant. Kanske får äta under sängen.

Men innan dess ska jag försöka bli av med magvärken som vägra ge sig. VAFAN!

6

Jajävlar nu var det ett tag sen. Men den här veckan har varit fullproppad, det gäller att hänga med i slutspurten i skolan och även på andra plan. Så jag plugga och flänger runt, så när jag får tid pussar jag lite på min karl eller umgås med mina enormt fina vänner.

Igår var ivarjefall jag Adam, Tom och Malin och käkade middag på jensens, eftersom att Tom och Malin är borta när Adam tar studenten. Efter det kilade vi till silk ett tag där vi mötte massa från klassen. Sedan var jag och Adam tvungna att kila till Sigurd redan klockan elva eftersom att Fredrik skulle spela. Så vi gick väl dit, Tom och Malin följde med, tittade när de spelade och gick sen hem.

Adam kilade iväg imorse och jag satte mig och solade en stund innan alla moln kom och förstörde. Nu har jag fått riktigt ont i magen så jag sitter uppkrupen med cola och värmedynan i hopp om att det ska gå över.

RSS 2.0