Glass, jobb och påskgummor var det genomgående temat

Jag bara jobbar och jobbar och jobbar och JOBBAR. Idag är dag sju på mitt elvadagarsnonstoppslit. Jag jobbar nämligen tolv pass under elva dagar. Så jag har tyvärr inte hunnit göra någonting speciellt intressant, förutom att jag, Amanda och Liza hade våran minikräftskiva som planerat. DET var kul!


Lizizen och Amanda var på bra humör.


Vinflaskorna var det viktigaste.


Denna får representera mig.


Amanda var värd och var därför tvungen att hålla tal.


Aiolin smakade twister.


Amanda tyckete om melonen.


So did Lizizen.


Men piggelindrinkarna var definitivt favoriten! Dem gick åt. Kan man säga.


Nu ska jag börja pimpla kaffe då jag jobbar i natt 18-03. Heja mig liksom!

Det visste du inte!

Jag sitter hemma hos min karl alldeles ensam. Han är ute och grejar med bilen. Ointressant fakta men i varje fall. Och jag råkade hittade en väldigt intressant bok, dock! Det är väl egentligen en bok riktat till tioåriga pojkar, men den var ju så otroligt rolig!

Det finns den mest märliga fakta om Sveriges mest hemsökta platser till allt man kan behöva veta om bajs. Skit intresssant! Så som att man i Kina på offentliga toaletter har möjligheten att sätta på hög marschmusik för att förhindra att andra hör när man sitter och pruttar eller funderingar kring hur man kan veta att Britta Bååt blev dödad av hennes två avlidna män  under de dödas julotta, eftersom att hon..... dog.

I natt ska jag äntligen få se Titanic 2. Om inte annat kan jag få mig ett gott skratt. Faktiskt enligt denna underbara bok somnar man lättare ifall man skrattat minst tio minuter under dagen. Och sova är någonting jag verkligen skulle behöva göra då jag ska jobba imorgon klockan elva och senare på kvällen ska dricka vin med Amanda och Lizizen, och då vill man ju vara utvilad!

Förresten! Det heter få, färre, färst. Tro det eller ej.

Söndagsfilmen presenteras i samarbete med kaffe (elva)

Jag är väl den enda personen som någonsin existerar och inte sett The Notebook. Så mannen tyckte att det var dags. Till filmen blir det popcorn och kallt kaffe. Jag ville se Titanic 2 eftersom jag har hört en del rykten om att den ska vara värdelös, och det var precis vad jag kände för ikväll, att se en riktigt värdelös film. Mannen kände inte riktigt samma sug.

Sedan lär jag också försöka somna i tid då jag ska träffa Madde och Fia klockan två imorgon, vilket enligt min dygnsrytm är tidigt på morgonen. När andra dricker sitt eftermiddagskaffe dricker jag mitt morgonkaffe.


En parantes bara. Jag har hunnit blogga tre gånger sen min nystart och jag har redan skrivit kaffe åtta gånger (nio med denna). Ja, jag gillar kaffe. (tio)

Liar liar liar

Måste erkänna, jag ljög. Det är nämligen så att jag brygger inte kaffe, utan jag blandar kaffe.

Jag är faktiskt totalt oförmögen att brygga kaffe. Därför, är det snabbkaffe som gäller!

Off to work!

Dags igen

Det vore ju faktiskt lite kul att sätta igång med detta igen. Nu när jag förhoppningsvis, kanske eller antagligen kommer ha mycket mer tid, när man tagit studenten och allt. Har man tid att sova till klockan tre på eftermiddagen har man väl tid att blogga också kan man tycka. Kanske även ska ta och damma av mina fina kamera och börja fota lite igen.

Jag tror ta mig fan att så ska det bli

Det är ju sååå tråkigt att bara skriva om vad man har gjort eller vad man ska göra, men eftersom att jag inte har nå annat intressant att skriva kan jag i varje fall berätta att jag om en stund ska gå och brygga mig en kopp kaffe och sedan börja göra mig redo för jobbet. För visst är det fredag idag?

.......

Jodå, det var det. Pinsamt nog var jag tvungen att titta almenackan. Ikväll, eller snarare inatt, jobbar jag 23-03. Men vafan vem klagar? Inte jag. Att vara nykter bland fulla människor brukar aldrig slå fel liksom.

RSS 2.0