detta är livet!

oh! nu är febern borta ivarjefall, även om man inte känner sig riktigt på topp än. men de är ju ett steg i rätt riktigt!
men igår vart jag så uttråkad, efter att bara ha legat i två dagar, så jag gick ut på en promenad och hamnade tillslut hos min favorit emil! då vart de till att kika på mysteriet på greveholm, de är ju så bra. klart den bästa julkalendern hittills, helt klockrent! vi tittade på de tolv första avsnitten, sen var de mega mys ett bra tag sådär.
och kl. åtta i morse så satte klockan igång, emil skulle nämligen iväg på extra matte. så de vart till att ta en uppfriskande promenad hem, väl hemma deckade jag ett par timmar.

nu blir de väl duschen snart, när man får orken att ta sig upp ur sängen!
och ikväll blir de bio med gänget tror jag och de är väl aldrig fel.


äta bör man annars dör man!

usch vad jag blit trött på mig själv och min kropp ibland, jag har nämligen blivit sjuk igen. mitt imunförsvar är juinte att skryta med. dålig dålig timing måste man säga, de är ju lov! men de blir till att knapra alvedon och vila ikväll så kanske man har tur och känner sig lite bättre imorgon. humm.. skulle nämligen vilja träffa lottpott, saknar henne <3 känns som en evighet sen man såg den tösen!

funderar på ifall man kanske skulle kila och hyra en film, så man har nått att göra ikväll.
men äsch de visar sig!
lär nog ta mig nått att äta snart, även om man inte känner sig så specielt sugen.
"äta bör man annars dör man!" - som emil säger!
oh, idag är de ju den dära dagen när man ska äta vofflor, ska nog sätta min kära storasyster på de!
KORSNING!

påsklov is the shit!

wiiihoo! nu ser de ju betydligt bättre ut här. elli är nöjd!

och oj vad mycket kul som händer och fötter nu. "livet leker" som man säger! de är ivarjefall satans skönt med påsklov. sooooooooooova. men de har inte blivit speciellt mycket sömn ,än ivarjefall, de är nämligen en filur som ofta håller mig vaken på nätterna nu för tiden. hehe. nejdå, men de har sin charm måste jag säga. det känns på nått sätt som att hela lovet har gått redan, men så äre ju inte. och tur är väl de!

igår var ivarjefall jag, amanda och emil hemma hos gus och umgicks! kul att träffa amanda, känns som att de var ett tag sen, antagligen för att vi inte träffades speciellt mycket under praoveckan. och praoveckan jaa.. praoade på korthusetmed liza! de var väl hyfsad. ganska soft, fick sluta vid lunch tisdag och onsdag och kl. tio på torsdagen och då fick vi med oss en stort påskägg var och pressentkort på 250 kr!

jaja.. hemma hos gustav pratade tydligen jag och amanda väldigt mycket. också körde vi twister vilken jag sög på.  men de var riktigt kul! haha.. och amanda och hennes powernap. hon är ju för bra! kilade väl hemmåt vid typ kl. ett eller nått. då följde jag och emil amanda hem. sen kilade vi hem till mig för att sova. haha.. oj vad övertrött jag var! låg och babblade om massa filmer och skrattade innan jag deckade. stackars emil!

nu drog emil hem för inte så länge sen. ska nog hoppa in i duschen snart och sen ta mig en tupplur, känner mig lite småtrött så dära! ikväll blire ivarjefall fika med lite flicks tror jag, sen vettefan.
men de visar sig!



image9image10


happy day

jag hade bestämmt mig för att börja skriva igen när jag hade fixat de lite snyggt här!
men äschdå..de är som de är!
tänkte att min kära vän catie kanske kunnde hjälpa mig med detta någon dag?
ikväll blir de ivarjefall stugan med tjejorna. åh det var så länge sen, så de ska bli myspys.

men just nu sitter jag i min kära säng och lyssnar på lars winnerbäck, orkar inte riktigt ta mig så långt.
väntar på att mor min ska komma hem, så att hon kan åka och köpa semla till mig. sockersuget börjar sätta in igen!
lär nog pallra mig till duschen snart ivarjefall, så man kanske är någolunda fräsch ikväll!
PUSS

RSS 2.0