åååååh neeeeej

nu tänker jag anse mig själv vara klar med pluggandet nu!
det gick ta mig fan ganska okej, har dock lite frågor jag tänkte fråga sebstian imorgon på lekionen. sova lite hann jag också med, älska sova liksom, dödstrött trots tuppluren på historian idag. fick reda på idag att nollningsfesten kanske blir framflyttad, åååååh neeeeej. jag är alldeles för otålig för att vänta längre.

nu ska jag ta och skutta till duschen hade jag tänkt, luktar blä och håret ser ut som smält smör typ, sen blir det väl idol skulle jag tro och till kl. tio får jag finbesök! puss

have a fucking good afternoon

tisdagar är den värsta dagen någonsin! vi har håkan de två sista lektionerna på dagen.. och idag skedde det, jag somnade!
jag var dock inte ensam det var någ ett flertal som gjorde det. nu sitter jag här hemma, äntligen, och ska snart sova en liten stund innan jag måste plugga italienska, har nämligen prov på torsdag.
vi har gått i skolan i sex veckor och jag suger redan på italienska nästan lika mycket som på franska, och jag fick ig i det, så resten kan nu väl räkna ut själva liksom. förhoppningsvis kommer sinkkonen hit sen också, hoppas hoppas,
i don't like to sleep alone.
trevlig eftermiddag på er!

I just wanna feel you baby

gokväll!
oj haha, vad duktig jag känner mig för att jag skrev i morse, höhö. nejmen..
efter i um imorse dårå, så satte jag mig i vasaparken med kaffe och en cigg i solen iväntan på att matten skulle börja, och fick efter ett tag besök av en catie. vi satt och prata om allt mellan bäckby och gryta innan vi släpade oss iväg till skolan. skoldagen gick.. ganska fort! efter plugget satte sig jag, catie madd och sofia på de gyllene bågarna och utbytte lite ideér om kvinnors roll i samhället och utvecklingen, en typ uppsats som vi skull skriva i geografi, som jag förövrigt är finito klar med nu och de gick väl vägen, skulle jag tro ivarjefall.

fick finbesök ett tag nu på kvällen också, men blev lämnad i min ensamhet i kväll igen, stackars mig, stackars oss..
puss på min emil. jag får krama jason ikväll, jag älskar dig, du vet.

har ingen större lust att skriva, så nu slutar jag för idag.
tack och hej!

måndag

har väldigt lång sovmorgon idag,  skulle ha börjat kvart i tolv men ska vara på um halv.
så jag missar italienskan, men de är ju inte så att jag gråter floder för de, jag skippar de gärna!

så nu sitter jag här och försöker kläma i mig lite frukost, det går sakta men säkert, frukost är ju allt annat än gott. inte ens cola smakar bra, fysatan!
nej nu måste jag börja göra mig i ordning, måste kila iväg snart.
och vart kan jag ha lagt mina hörlurar......

never without you

sitta på de hårda träbänkarna i värmen inne på stugan
promenare till andra sidan staden i vinterkylan
leka med höstlöven i vasaparken
bada en sommarnatt från piren

jag vill bara vara där ni är,
detta är annledning till att jag älskar västerås,
ni finns här.

madicken och hockey

siitter här med min just nu otroligt underbara värmedyna på magen och upptäckte att det var madicken på barnkanalen.
far min bakade bröd idag, så jag ska nog snart kila ner och ta lite, måste säga att det är väldigt skönt att jag slipper baka nuförtiden!

matchen är slut nu också, VIK fick stryk med 2-4, dock inte så överraskande, dom har ju inte spelat nå vidare mot varken Nybro eller Almtuna trots att dom har vunnit. Ekström fick pris för bästa spelar i VIK ivarjefall.
äsch.. hejsålänge,

som sagt; du lever bara en gång och den gången är nu

efter att ha taggat till noice hela dagen och när rastlösheten började sätta in igen så bestämde jag och catie att de var party som gällde även igår kväll. så vi cyklade till skiljebo för förfest hos anton.
emil, sebastian och gustav kom också dit efter ett tag. när vi vart utkörda efter ett tag så cyklade jag, amanda, emil, gustav och sebastian hem till gurris. elin, hanna, louis, frida och nåfon mer kom också dit senare.
vi bastade, drack , lyssnade på musik och bara umgicks. det vart även en riktigt lyckad lördagskväll vill säga!
emil, jag och sebatian cyklad hemåt runt kl. två, skulle jag tro, sen hem och äta och sova som vanligt.

det är söndag idag och det betyder att det är hockey, men de är inte vilken hockeymatch som helst, det är VIK-Leksand!!!!!! och jag kan inte gå.. äckliga mensvärk, jag dööööööööööör. men jag får helt enkelt följa matchen på texttv, heja VIK <3
så nu sitter jag och tröstäter risen och cola. ikväll är det hemsökta hus ivarjefall, woohoo.
nu ska jag trycka i mig lite mer alvedon och svettas lite mer.
och förresten.. inte nog med att jag har grymt mycket mensvärk, förkylningen har blivit värre och jag har fått hosta igen, fysatan.

Noice - du lever bara en gång

Du lever bara en gång och den gången är nu
Det finns bara en som vet hur du ska leva och det är du

Sitt inte hemma och vänta på att någonting ska hända
nej häng med ut i kväll, alltid hittar man på någon grej
Vi drar ut någostans och dricker en flaska vin
kanske stannar vi någonstans och lyssnar på ett band

Men du när allt är slut
vad har jag fått ut?
Men jag vet att de är någonting

tonight I am me

morn morn!
igår var minstsagt en intressant kväll, ja. minstsagt..
den började som sagt på stan med emil, sebastian och elin för att köpa juice och sen den eviga väntan på catie, men de är ju vardag, he. vi satsade på att vara där kl. åtta men vi gjorde nog entré runt halv tio ungefär. väl där ivarjefall träffade jag på johnny, någon bäver som insisterade på att jag var en mindrepratande kopia av min storasyster och de vanliga alltid lika trevliga skiljebobarnen plus några till. det hända mycket underkvällen,
mycket väntande på att komma in på toa
mingel och drickande
flitrerande
mys på toa
glas i foten
spyor
en hel del ledsna människor
och en hel del glada människor.

när det var dags att börja kila hemåt för min del, hade emil virrat runt på gryta ett tag och catie var borta. jag skulle försöka hitta till busshållplatsen vilket var ganska intressant efter ett tag hittade jag som tur var dit och träffade emil där. vi satt och väntade på bussen i en halvtimme så visade det sig att det var Frans som körde, pinsamt? ja! jag låg och pratade med mig själv och hade lite smått problem med att gå. väl nere på stan hämtade vi upp hojarna och började trampa hem och jag måste bara säga det att jag tror aldrig att jag har hackat tänder så mycket någoon gång, under mitt sexton år långa liv, nästan helt säker, det var hemskt!
när vi äääääääääääääntligen kom hem fick jag min macka och min mjölk som jag hade suktat efter hela kvällen nästan, jag var nämligen lite hungrig i magen. sen sova!

idag vettfan vad som händer, burger king ikväll ivarjefall, så nu tycker jag att klockan kan bli sju!
undrar om man pallar party ikväll också, äsch, det visar sig!
nu ska jag sova lite mer, höhö.
puss

jag älskar min tv

hemma, känns bra. flydde från bilden de är ju så oerhört tråkigt. och nu sitter jag här och nyser och snörvlar, och orienteringen på idrotten imorse gjorde ju inte precis saken bättre.
känner mig lite trött men väldigt taggad inför ikväll, de känns som att de kommer blir en lyckad kväll, jag känner det.. i min magiska lilltå, hö. ska nog tupplura lite nu och sen börja göra mig vacker inför kvällen. och tagga tagga tagga!
ska träffa sebastian på stan halv ju någon gång och köpa juice och sen ta bussen till gryta. är lite skeptiskt till att de är på gryta, men de blir nog finemang!
dags att sova, pyss typ.

 och, ja. jag älskar min tv <3

slipper sova ensam, faktiskt

woohoo
emil är på väg hit, lycka!

no one i know could ever keep up whit me

nu har jag varit nere på stan och har hämtat hem mina älsklingar.
det vart även en snabb träff på myrorna med sarah och en fika med elin, max och emil. prinsesstårta och grejer! nu ska jag bara ta det lugnt för imorgon är det orientering och jag vill kunna vara med på det, har nämligen inte kunnat vara det än pga migrän och att jag ska lyckas bli sjuk hela tiden.
catie kom också förbi en snabbis på stugan och berättade att många i min klass tror att jag skolkar bara för att jag är borta mycket. men försök att ta er ur sängen med migrän + att jag har jävligt lätt att bli sjuk, så fuck you!
nog med ilska..
pappa ska snart åka och storhandla och tar förhoppningsvis med sig chips och dipp hem så jag kan sitta och mumsa på ikväll, ohboy.
imorgon blir det party, hell yeah, känner mig riktigt taggad.
så puss på er

11.30 en torsdags förmiddag

god morgon!
hade väldigt ont i huvudet i morse, dock så var det inte migrän, men ont gjorde de.
så jag tog ett mirakelpiller och forsatte att sova.
honey kilade iväg för ett tag sen och jag fick precis ett telefonsamtal och emil berättade att carlforska hade blivit bombhotat igen, right? för de har väl hänt förut? ivarjefall så har jag fått i mig lite frukost och tänkte försöka sova lite till och kanske, kanske jag kan ta mig iväg till matten och sen hämta upp mina älsklingar och möjligtvis ta en varmchoklad på stugan med elin, om hon behagar att svara på mina sms. jag måste ivarjefall ta mig iväg till skolan imorgon hur dåligt jag än mår eller hur ont jag än har, för annars blir det inge party för mig i helgen, och det existerar inte, så det så! tänk att det är fredag imorgon, herreguuud vad skönt
äsch, nu ska jag lägga mig ner och krya på mig!

kärlek vi första ögonkastet

nu har jag varit nere på stan en snabbis.
mötte först upp elin och charlotte på myrorna där jag hittade två jackor, en skinnjacka och typ, sån där som kapter på silja line har typ, marin blå kavaj med guld detaljer. jag är helt extas eftersom att jag hade tänkt köpa en helt ny skinnjacka och en sådan kostar ju minst 1000 spänn och nu hittade jag två jackor för 400 kr, det kan inte bli bättre! jag hängde undan dom, så jag ska springa ner på stan efter skolan imorgon och hämta upp dom.
se vart det en fika på stugan med elin, emil, max, vick och sebastian kom äve förbi en stund.
det kom tyvär ingen sarah, vi sa att vi skulle ta det någon annan dag.
sen vart jag tvungen att kila hem och äta, jag vart lite hungrig i magen.
emil kommer faktiskt hit sen ändå, han skulle bara hem och plugga lite först.
he, själv har jag ju redan gjort alla mina läxor STOLT!
dags för en dusch.

halv dag i skolan, ger utrymme till annnat

det vart en träffa med pojkara igår, kom med mackor till dom där dom var på herrgärdsskolasskolgård.
se vart det en tripp till ok igen och sen bara sitta och prata skit och se hem och sovakudde.

idag så hade jag bara två lektioner riktigt skönt, dock hade vi håkan sista lektionen.. höll på att somna åter igen!
jag var också tvugen att springa upp till biblioteket och låna den där boken som jag har lyckas tappa bort så att jag kan göra de sista uppgiftera ivarjefall.
nu är det plugga gärnet som gäller, har engelska, italienska och svenska till imorgon, ska nämligen ner på stan och fika med sarah sen när jag är klar. hel mysigt liksom!
ikväll blir det till att sova ensam, buuhuu..
imorgon också, buuhuu..
nej nu måste jag fortsätta plugga, hare så länge!

sexbloggar

jag var inne på blondinbellas blogg, och ja jag läser hennes blogg ibland, och hittade en länk till en sexblogg där.
sen sökte jag lite på google för att se hur många sånna där det fanns egentligen, hade aldrig hört talas om nå sånt innan.
hittade inte så väldigt många, men någonting jag kom fram till var att väldigt få verkar tycka vidare mycket om sebloggar och rent ut sagt hatar dom, och kallar författarna för pedofiler, horor och liknande. jag förstår inte grejen! om man ogillar sexbloggar så mycket är det väldigt enkelt att barav låta bli att läsa dom, de krävs ju mer energi att leta upp en sexblogg, och tala om för personen hur äcklig man tycker den är eller hur mycket man hatar bloggen är, än att helt enkelt bara låta bli. personligen tycker jag att sexbloggar är en väldigt bra ide, eftersom att de som skriver sexbloggar ofta kan mycket och är villiga att svara på frågor, det är ju betydligt lättare att ställe en intim fråga till en anonym bloggare än till sin biologilärare tex.
+ att man kan få många bra tips.
så jag säger bara till er sexbloggare - keep it up!

puss alla glada människor

humöret är på topp, på en tisdag. helt sjukt!
kan väl bero på att mina favoritpojkar alltid lyckas muntrar upp mig helt utan att dom ens vet om  det, HE.
sebastian kom nämligen förbi här igår kväll så vi satt ute och pratade mass skit. sen kom emil också och vi flydde från kylan in på ok och stod där ett bra tag till, sen hem och mysa med emilpemil - som fanny säger!

och vet ni vad som hände idag! jag försov mig! det har aldrig hänr förut, de kan ju i och för sig bero på att jag glömde ställa klockan.. tänkt så det kan gå. det fixade sig ivarjefall, som det alltid gör, jag kom liksom inte ens för sent..
efter skolan vart det ett snabbt besök på um, sen hem och äta äta äta, svullo i know, men är man hungrig så är man, right?
och jag tänker ivarjefall inte svälta ihjäl, inte för att de är någon risk, jag beställde faktiskt tacos till kvällsmat, äta äta äta.
kan denna dag bli bättre liksom? jag skiter till och med i att jag har läxa, det ska bli kul att göra den.. nästan.. typ.

så nu ska jag göra den!
ska kanske ut ikväll och träffa favvosarna igen,

klag och tjat

äääääääääääntligen hemma och fått i mig mina mackor och mitt te och har jag också, så nu känns livet lite lättare.
ch nu ska jag bara tjata lite till.. herrejävlar vad jag längtar till helgen, lite irriterad på lilla otroligt söta catherine eklund,
för att hon sa det där om partyt idag, för att nu är det så att jag bara att gå och sukta efter det  hela vecken, buhu.. stackars mig. så.. ge mig helg nu, tack!

och nu fick jag sms av emil: "hamburgare :D" kotte.. nu vart jag sugen på det också.
nu är det ännu mer synd om mig, jag kommer bli tjooooooooooooock.
föråt för att jag tjatar förlåt för att jag klagar, korsning!

veckan som kommer..

sitter i datasalen i skolan och har engelska, väldigt underhållande, verkligen...
har bara svenska efter det här, sen hem och äta, jag svälter, på riktigt alltså...
ska äta mitt utsökta bröd som jag bakade igår med en kopp vaniljte, inte helt fel. try it!

sen ska jag försöka plugga lite, har ganska mycket läxor denna vecka också, dock inte fullt så mycket som förra veckan. som tur är!
tupplura kanske, en lugnt kväll/eftermiddag alltså, typ.
helgen är redan planerad också, fest både fredag och lördag, låt oss hoppas att veckan går fort, orkar inte vänta allt för länge.
ska på dejt med sebsatian i veckan också, kul kuligare kuligast.
vart överlycklig när han frågade om vi kunnde gör någonting bara vi två, puss på han.

mer uppdatering sen.


heartbreaker day

okej...
nu har jag bakat bröd och till brödet bestämde syrran och jag att en film skulle sitta fint, så det vart.. öhh.. spiderwick? tror jag..
emil har återvänt från hans söndagstradition också, en dejt med buss16.

nu är filmen slut och emil ska sova..
så, vad ska jag göra? fuck it
god natt!
 
kort inlägg igen, jag vet.. blääääääääääääääää

öhh..

igår vart det..
shopping, för emils del.
mat på de gyllene bågarna.
kulturnatten och allt som hör till de.

idag skulle de ha blivit hockey, men det fanns ingen ork.
baka bröd ska jag göra iallafall.

woohoo. långt inlägg, men jag orkar inte. tack för mig

bäckby äventyr

det vart lite mer än bara fika igår kväll.
jag och catie samlade ihop lite folk för att fika på stugan, sen vart det en tripp till bäcky för att gå på party på roffes, där vi stod och trängdes ett tag utan resultat. då bestämde vi oss för att försöka ta oss till den festen där emil var, men han var inte nykter nog för att ge en vägbeskrivning. men väl där så minglade vi runt lite och runt klockan ett kom syrran och hämtade oss.
när vi kom hem vart det mys och sen sova!

idag blir det kulturnatten, roligt roligt roligt, låt oss hoppas bara att de inte blir en alldeles för kall natt. både jonny rex och vargpakten ska spela på vltscenen i vasaparken, men de blir till att bita ihop i så fall.
jag och emil tänkte försöka ta oss ner på stan ett tag nu på eftermiddagen, haha, han håller förresten på och cyklar hem sin cykel från bäckby som vart kvar där igår, så jag lär väl hoppa in i duschen så jag är klar när han kommer sen, tjarrå!

fika-fredag, yooo

oooooooooooorka jag lyckades precis klicka bort ett helt inlägg aja, skitsamma.

gårdagen vart väldigt lyckad emils släkt var helt underbar, de tyckte om tårtan och emil tyckte om presenten. kan det bli bättre? efter kalaset kilade vi hem till mig och kikade lite på tv och sen sova.

var på väldigt trevligt humör i morse, det var knappt jobbigt att gå upp i mosre. skolan var också väldigt trevlig fram tills att håkan förstörde min dag. jag har aldrig träffat på en sån jobbig, irriterande och tråkig person i hela mitt liv.
han bara pratar och pratar och pratar och pratar om helt ovesentliga saker som inte ens hör till ämnet.
vi har en helt underbar kvinna i geografi och hon pratade också nästan hela lektonen, men hon bjuder in oss, skojar och är rolig, så läraren är enormt viktig.. tydligen.

nu ska jag bara ta det lugnt, försöka sova lite kanske.
ikväll är vi några brudar som ska ut och fika tror jag så det blir mysigt!
talk to you later, yooo - som catie säger.




skolan hit och dit

sitter i skolan, första lektionen kommunikation..
inte helkul, men det duger typ, vi ska gämföra våra skolor - alltså gidde vs. rudbeck. efter det här har vi svenska och sen lunch, tackgodegud. jag dööööör av svält. måste stressa som satan när jag kommer hem sen, stackars mig, huhu.. äsch,
everything is gonna be okay everything is gonna be all right.

GRATTIS TILL EMIL SOM BLIR 16 FETA IDAG OCKSÅ, jag vill se dom där björnborgkallingarna på sen.. he!


chokladgodisar uppe på

nej nu tänker jag anse mig vara klar med läxorna.
har precis poppat lite popcorn och sitter och kikar lite halv på efterlyst, jag ska nog sova snart.. elli trött. jag har tappat bort en bok vi har fått i svenskan, typiskt mig. orkar inte.  den kanske dyker upp om jag har tur, annars blir det lite knepigare. de vart inge mer jobb på emils present ikväll heller, de får jag faktiskt ta att hinna med imorgon. tiden bara måste räcka till! tårtan vart ivarjefall en vanlig gräddtårta typ, med massa olika slags chokladgodisar uppe på hade jag tänk. det blir nog fint, kanske, he.. äsch! den smakar nog gott ivarjefall.
nattinatt

Ellis egen talkshow

woohoo! nu har jag bara en och en halv engelskaläxa kvar att gör och typ två mattetal, lycka..
herregud vad skönt nu hinner jag nog se det okända och det är nya avsnitt också, ännu mer lycka.. spöken rocks! alltså verkligen jag är nog spökernas största fan, jag vill bli typ.. spökforskare när jag blir stor,  eller finns det någonting som heter så? gör det inte det tänker jag inte tänker jag uppfinna det, okej? nu är jag på sånt där pratit humör, emil brukar säga att när jag är såhär så kan jag ha en egen talkshow när jag bara står och pratar för mig själv. folk skulle nog dock inte tycka att det var så intressant, vilket är ganska synd.. tänk att få betalt för att stå och prata för sig själv hela dagarna, inte helt fel.

innan jag sätter igång med pluggandet igen måste jag göra reklam för en av västerås snyggaste (för 20 år sedan) man, borsett från Erik Ersberg och Emil Sinkkonen såklart, fast Erik Ersberg har ju flyttat till USA så frågan är om han räknas, men ivarjefall.. janne andersson - även kallad janne blues! han har gjort två singlar och jag är helt kär i den första:
Änglar Barer Ekon
. han är helt underbar! jag rekomenderar stark. PUSS

barägarens dotter hon häller i sprit
jag behagas av båda och går gärna dit

du steg in genom dörren utan förvarning alls
och gjorde entré i rummet där vi festa och sjöng för full hals

i love you, will miss you stod det på en lapp
och hon satt på tåget påväg söder ut

sebastians day!

filmen igår var helt okej och hyfsat rolig. måste dock erkänna att jag hellre hade sett sex and the city igen eller barnhemmet, den verkar vara väldigt läskig, me like! men det var mysigt, och sen när vi kom hem och skulle mysa somnar ju jag såklart. det är sånt som händer.

jag och emil stannade hemma fårn skolan idag också, av olika anledningar.  han kilade precis iväg och skulle träffa max,
 vi hade en deal som sa att han skulle hjälpa mig lite med plugget.  men jag lät honom löpa. 
jag får nog antagligen mer gjort om jag är ensam iallafall.  så kanske jag är klar till kl. åtta för du börjar det okända, oboy oboy oboy..  jag känner mig lite halv stressad, eftersom att jag måste göra allt plugg idag plus emils present, 
imorgon hinner jag ju inte då måste jag ju baka tårtan.  herregud vad har jag gett mig in på.
hade tänkt göra tårtan lite plojig men nu ska vi äte den med hans släkt, 
så nu vet jag inte om jag vågar.. HE.
pluggdags!



Grattis till sebastian som fyller år idag också!

6 MÅNDER, hell yeah

tjollahopp!
skyndade mig hem från skolan idag så att jag skulle hinna med lite utav dom där skitläxorna innan emil dyker upp.
vi skulle hitta på någonting bara vi två eftersom att vi har varit tillsammans i ett halv år idag, typ.. alltså de där med datum är inte de lättaste men, amanda bestämmde åt oss att 16 mars skulle vara vårat datum, och då vart de så. vi beslutade ivarjefall att vi skulle gå på bio idag då. det uppstod ett  litet problem när vi skulle bestämma film,
vi har ju liiiiiiiiite olika film smak.jag ville se en skräckfilm, barnhemmet tror jag att den hette, och emil ville se någonting med robotar eller vad de var. i slutändan vart det iallafall patrik 1,5 så vi får hoppas på att den är bra dårå!
 
nu ska jag läsa lite ur världensfulsatespråk och svara lite på frågor innan emil kommer!

läxor, tårtor och födelsedagspresenter

nu är en av tre engelskaläxor gjorda, och jag orkar verkligen inte läsa den där grografi skiten, så jag struntar helt enkelt i den, vad satan ska man med longitud och latitud till liksom? nada. punkt. så det vart till att äta mängder med mackor, dricka massor med te och greja lite
med emils present istället men den är låååååååångt ifrån klar, värst vad lång tid de ska ta + att jag måste baka tårta på typ torsdag eftermiddag. förhoppningsvis så går allt vägen.

emil kom också förbi här en snabbis för en stund sen.
han hade repat så jag fanns liksom längs vägen, här är deras blogg btw http://buss16.blogg.se.
ska nog krypa ner snart,  känner mig lite trött och jag börjar ju tidigt, jag måste ju få måste ju få min skönhetsömn. good night!

MÖRDARVECKA, BLÄÄ....

det vart en tripp hem till ryding sinkkonen igår för att sova där iallafall!
emil började vid nio typ imorse så vi gick till carlforska och sen travade jag hemåt och sov en stund till och sen upp och göra mig vacker inför skoldagen.
hade brara fyra lektioner idag, italienska, matte, engelska och svenska så det var skönt.
jag, catie, sofia och madde skulle ha kilat ner på stan efter skolan för lite jeans-provning och sånna dära tjejgrejer, men vi sa att vi skulle göra de på onsdag istället, för vi hade tydligen bara halv dag då. dock tjänar vi bara en lektion på det för att vi slutar efter lunch i vanliga fall också.
men nu blir det plugg som gäller ett tag, har geografi läxa till i morgon och samhäll också tydligen, men den boken har jag inte ens fått än så de blir lite knepigt, sen har jag tre engelska läxor till på torsdag + matte, fysatan..

jag ska jobbar lördag och söndag, så jag har ett tag på mig att peppa mig själv lite grann..
men chefen är läskig och rent ut av elak ibland, men vad gör man inte för lite extra pengar i fickan?
nej, nu måste jag börja med engelskan..

NYBAKT BRÖD, VANILJTE, POPCORN OCH HEMSÖKTA HUS

sitter för tillfället och jobbar lite med emils födelsedagspresent, detta är verkligen slitsamt.
bakat bröd har jag också gjort, är jag bra eller är jag bra?
så det blir nog en hemma kväll ikväll med nybakat bröd, popcorn, vaniljte och hemsökta hus.
dock börjar hemsökta hus förs kl halv ett, hoppas bara att jag lyckas hålla mig vaken så länge.
och den här hemska hostan tar kål på mig, stackars mig... en fulländad söndag alltså, great.

ohh, justeja, jag ska jobba tre dagar nästa vecka, nervös nervös nervöstsammanbrott.
jag längtar tills jag har kommit in i det hela.
och bläääää, jag kommer ha massa äckliga läxor i veckan som inte är gjorda heller, kotte också, jag orkar inte!
jag skulle behöva kila ner på stan någon dag i veckan också och titta på någon höstjacka..
eller så skiter jag i jacka och köper den där pissdyra tröjan på carlings, jag får fundera på saken.

nej nu ska jag koka te och göra mig några mackar, korsning!

I hope you won't do those things anymore

When I´m looking in your eyes Everything seems to fade away
After all these years we had do I know you now
Have I trusted blindly in your love, too many times

You said "Hey, my love, I´m sorry but we can´t go on
Cause I´m in love with someone else"
Tell me, what do you want me to say
When you treat me this way

Oh I love you, maybe? And I hope it goes away
How I want you daily I know it´s gonna stay

You are so self satisfied Always ready for a ride
Double crossing, lousy cheat, love you anyway
You have warm and tender devils soul, you are so low

I can hear you say "I´m sorry, should we still go on,
I´m not in love with that someone else"
Tell me, what do you want me to say When you treat me this way

I have found the whore in you Why can´t I tell you no
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
Jar of love isn´t dry until the last drop falls

The moment I will step aside You´re ready for another ride
Walking in the cool night air without underwear
You have red light burning in your soul, I´ve seen the glow

In every dream I have I say "I´m not in love with you But every day I say I do"
You have messed with my head so many times
Forced me to love you

I used to hope you'd come back
But not anymore
No, you cannot surprise me anymore
I have seen it all before

EN ÄKTA SÖNDAG


trots denna förbannelse av snor, kli i näsat samt öronen och huvudvärk jag har haft över mig i ett par dagar så svart de partaj i går.
det är svårt att stå emot frestelsen ibland.
så vid sisådär kl. halv åtta vart de ett snabbt möte med kungen nere på stan och sen tidsfördriv med emil, elin och max, det vart bugg, kasta runt med elin och litardupåmig - övningar med mera..
kl. nio kom catie ner på stan och festen kunnde börja!
vi kilade in till roy och gjorde det vi skulle och vid elva.. tror jag.. eller någonting sånt, vart vi utslängda i en halvtimme kanske och sen in i värmen igen. när jag och emil skulle börja ta oss hemåt fick vi först svänga förbi mcdonalds och hämta uupp min stupfulla storasyster och göra sällskap med henne hem, eller rättare sagt, emil fick följa oss hem, hehe...

så lite halv död så där på morgonen var man väl, men de är de värt efter en väldigt trevlig kväll!
har inte gjort någonting alls egentligen, gosat med emil lite grann osv..
han kilade dock hem för en timma sen kanske, hans farmor skulle komma och gratta honom idag,min lilla emil blir ju s exton år på torsdag, puss på dig! justeja.. de var ju de jag skulle göra.. börja fixa lite med emils present, hoppas att den blir lyckad bara. men nu ska vi inte avslöja för mycket. ska baka bröd om ett tag också, för att de lovade jag min kära mor..
sen så skulle jag kanske hem till emil och sova, jag har ju sovmorgon till typ kl tolv imorgon, satan vad skönt!
men jag förstod inte riktigt vad han sa förut, men det visar sig..
hejsålänge!

Emil informerar

Vill bara säga att elli gjorde inget bra jobb att underhålla mig!!


LÖRDAGSMORGON.. LITE SOM SÖNDAG

härlig morgon, inte sant?
äsch vad vet jag.. har knappt tagit mig upp ur sängen än, ännu mindre tittat ut genom fönstret.
de vart frukost i sängen, systers pizzarester från igår.
jag skulle vilja hinna gå ner på stan en snabbis men dom stänger ju kl. fyra och min kära pojkvän ville inte följa med mig, så vi får se hur det blir med den saken!
annars kan man ju ta sig en tripp till ica ettan, dom hade nå barnensdag liknande md hoppborg och grejer.

hoppas de är nå kul på gång ikväll bara!
orkar inte ännu en kväll i ensamhet i min säng..
nu ska jag hålla emil lite sällskap innan han döööööööör.


EFTERLYSER EN ÄNGEL!

snälla snälla snälla snälla
finns det någon underbar människa någonstans som vill hjälpa mig med layouten?

FREDAGSKVÄLLAR. NI VET.

då har alla i det lillabruna radhuset på katrinelundsvägen kilat iväg, förutom jag, vill säga.
jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik och guppar på benet, så där som man gör när man är rastlös..
och det är precis vad jag är, rastlös!
hyrde en film förut i hopp om att de skulle sysselsätta mig en stund underkvällen sång, men den var helt värdelös.
jag hatar, verkligen hatar, filmer som inte är på svenska eller engelska.. speciellt om de är på danska eller norska.
för då vet man inte om man ska text eller inte,
kommer jag att förstå vad dom säger? kommer jag inte att förstå vad dom säger? text? inte text? ångest.. så jag sket i det!
och nu sitter jag här som sagt. ska nog ta mig en promenad i området, bara för att göra någonting.

emil kommer hit sen och sover också, han är på estetfest på johannisberg.
han ringde mig för ett tag sen så fick jag underhålla honom medans han letade reda på sin polare, tisfördriv......
så jag ska väl försöka hålla mig vaken tills han dyker upp ivarjefall.
äsch, nu ska jag hitta någonting vettigt att göra!

okej, nu tänker jag försöka blogga.. IGEN!

okej, nu ska jag försöka ta tag i bloggandet nu igen. då ska vi se hur det går vägen!

nu är ju sommarlovet slut och det är rudbeck - samhäll som gäller och catherine eklund har precis slutat i SP1B och gjort mig, madde och sofia sällskap i SP1C, så väl man ska väl försöka stå ut tre år till med de där förbannade pluggandet.
vi rivstartade med läxor och skit på en gång så skolveckorna är i full gång, men sarah underhåller mig under dagarna med sms, så det går an!
det var nollning också i... öhh.. förr förr förr går också, alltå i tisdags.. tror jag.. whatever,
de var ivarjefall grymt roligt hoppas bara att nollningsfesten blir lika lyckad, och den höll hus den tredje oktober om jag inte minns alldeles fel.

och jag har lyckats bli sjuk igen, precis som vanligt. lyckad fredag.. vill ut ut ut!
syrran ska ha lite förfest här innan hon och hennes kompisar ska ut på krogen,
 så hon har skickat iväg våra föräldrar på bio.
så jag kan ju alltid kila ut en timme eller två medans dom är borta och bara vara ute en stund eller någonting.
annars blir de väl myskväll med mig själv, Tvn, datorn och mcdonalds..
heja elli, du kommer bli tjockis, men vet du vad - DE SKITER JAG I, höhö.
nu tänker jag duscha, för att jag står knappt ut med min egen kroppslukt.
hejsålänge!

RSS 2.0