Livet från den ljusa sidan säger man va...? Min är solklar!

Jag är en bitterfitta. Idag har jag gått omkring och slängt spydiga kommentarer omkring mig. Dock på mitt enormt charmiga vis såklart.
Catie och Madde var inte i skolan heller. Blääääääääääää.

Men för att muntra upp mig ska jag påminna mig om vilka saker jag kan vara glad över.
Just idag. Precis nu.

Det är storhandling. Vilket betyder att jag kan beställa hem chips och dipp. Som har varit dagens craving.
Självaste spiderchick har kommenterat min blogg.
Vi handlade precis av glassbilen. Smack in my heart liksom.
Magen börjar kännas bättre.
Imorgon är det fredag.
Då ska jag fika med Lizizen.

Puss!


Jag har tur som har henne...

Imorgon ska jag skriva en recension på en bok. Ingen mindre än David Copperfield. Problemet är.... Att jag inte har läst den.
Det är så typiskt mig! För sex månader sen så tänkte jag att jag behöver ju bara en vecka på mig att läsa boken.. jag läser innan jag sover, mmhh det blir bra... på Håkans lektioner så skippar jag helt enkelt tuppluren, perfekt.... också när de är paus på det okända, jag är ett geni...
HA! Trodde jag ja. Och nu sitter jag här. Det finns heller ingen film jag kan ladda ner och titta på (de var min plan B).
Jag tvingas helt enkelt att läsa massa andra recensioner. Kom igen de kan bli kul liksom..

Catie sitter för tillfället och smsbombar mig angående en engelskabok vi ska ha läst klart.. öhh.. vet inte riktigt när. Hursom. Hon tror att de kommer bli samma sak. Så jag har nu, korkad som jag är, lovat att jag ska redovisa första kapitlet påväg till skolan imorgon.

Missförstå mig inte. Jag älskar att läsa. Men jag föredrar att läsa BRA böcker som är skrivna på SVENSKA.
Nu kan jag ju inte sitta här och påstå att David Copperfield inte är bra. Jag menar jag har ju inte läst den. Men jag har väldigt bra underlag för min teori. Nämligen! Klassiker är aldrig bra. Plus att de inte finns en enda vampyr med.

Men jag ska läsa Catie. Jag ska.

Änne ett värdelöst kort inlägg

Min högra tumme är mycket fetare än min vänster. Sådär apropå bara.

Nu är jag hemma från jobbet. Åhh.. vad jag älskar min ungar. Idag var vi på igor och sprang runt och sen på biblioteket ich mös.
Funderar på att springa iväg och sola. Känner mig så jäkla blek. Saknar magalufbrännan ganska så rejält. Eller kanske smeta in sig med lite orange utan sol.

Får se vilket jag orkar.


Kebab, avokado, choklad, Big mac, mozzarella, chips och dipp.... mmmmmm....

Den här p-staven kommer se till att jag blir smällfet. Ända sen i torsdags har jag varit sugen på allt ifrån avokado till langos.

Och har idag har jag suttit och fantiserat om tårtor, choklad och kebab samtidigt som jag varit kräkfärdig.

Jag menar.. VAFAN!

Magjävel

Magen jävlas. Gissar på att de är staven som spökar. Jag har ivarjefall spenderat morgon med att försöka få bort mitt magont och illamåendet.
Utan större framgång tyvärr. Nu försöker jag komma på någonting att äta med som samtidigt inte tar kål på magen..?

De tål att tänkas på.

När suget sätter in liksom

Hade tänkt göra fejk langos i form av våfflor. Jag litar nämligen inte på att jag lyckas fritera utan att bränna ner hela köket.

Får se hur detta går!

Famljehelg typ

Vi har finbesök från Gävle. Systrami och svåger är här!


Nollningsfesten

Nollningsfest igår! Det var skit kul. Så länge det varade!

Ettorna fick lite shots och drinkar när dem kom. Vi lekte jag har aldrig, dansade och pratade skit. Sedan vid typ hav tolv började folk att spy så jag sprang runt och torkade spya i en halv timme innnan jag inte klarade av mer. Jag gick själv ut och spydde och klarade sen inte av att gå in igen. Så karln kom och hämtade mig, vi åkte och handlade mat och sen hem för att duscha bort spylukten och sussa.

Men jag har en väldigt fin klass. Japp. sp08c är bäst!

Månadsrutin

Det har blivit lite utav en tradition att blogga är jag har färg i håret. Såå..

Bloggellibloggblogg..

Blogg blogg!

Naturkunskap är ändå bara kemi i förklädnad!

Sitter med min älskade klass i dataslen och fördriver tid. Snart mat. Tackjävlar!


Suget sätter in nu igen, jag skyller på den nya staven. Japp!

Jag försöker övertala mannen att han är sugen på chilinötter och cola.

Han måste nappa. Han måste!

GAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!



"De var ett jävla tjat" sa mannen. Det värkar inte som att han nappar. Fuck!

Fobier dådå

Eftersom att jag den närmaste tiden berättat om två av mina stora rädslor så tänkte jag att de är väl lika bra att kladda ner allihopa. Ska väl försöka göra det i en rättvis ordning också.
  • 21 december 2012
  • Trånga utrrymmen/klaustrofobi
  • Hajar
  • Sprutor
  • Åska
  • Fyverkerier
Min rädsla för 2012 har jag mitt ex att tacka för. Han skrämde upp mig ganska så rejält.
Var klaustrofobin kommer ifrån vet jag inte riktigt, har inga minnen av att jag någonsin blivit instängd eller liknande. Men jag får lite smått panik bara av att någon sätter sig på mig och håller i mig.
Rädslan för hajar får jag tacka min nyfikehet för, jag är nämligen lite fascinerad samtidigt som jag är rädd. Så det har blivit många dokumentärer på animal planet.
Sprutor vet jag inte heller riktigt, kan bero på att jag unvikt dem så gott de går, vilket har lett till att jag inte fått särskilt många. Och man är ju rädd för det okända säger dem ju?
Åska och fyverkerier då. Jo. Höga ljud skrämmer mig. När jag blir överraskad och inte vet när nästa smäll kommer. Då kommer paniken krypandes igen.

De var de. Vad mesig jag är. Men just nu jobbar jag faktiskt på att bota rädslan för fyverkerier och sprutor. De andra ska jag ta itu med när jag är klar med dem. För jag vill inte dö som en liten lort!


Frukost



Självklart med beasås och vitsås.

För mycket saker i huvudet kanske?

Mmmmhmmm. Jag är duktig. Maddeisen smsade igår och påminde mig om att alla hade första labbpasset idag (jag brukar ha andra), vad bra, då vet jag det tänkte jag. Men! Jag tänker fortfarande att jag börjar 13.20 istället för 11.50. Så nu sitter jag här och känner mig dum. Jag missar labben. Buhu!

Men nu kan jag ivajefall titta klart på fucking åmål!

Åt helvete med matte, religion, naturkunskap.. osv.

Jag borde plugga. Indeed. Men rätt och slätt - jag har inge lust. Och då blir det inte av. Jag tänker istället göra mig en kopp te, några mackor och fortsätta läsa Lady Dahmers blogg.

Bastu!

Normal? Jahadå!

Idag har jag varit och satt i en p-stav. Jag var ett nervrak innan, eftersom att jag är lite smått livräddd för sprutor. Barnmorskejävlen som jag beställde tiden hos hade tydligen glömt att ge mig ett bedövnigsplåster när jag var där, vilket betydde att jag hade kunnat sluppit sprutjäveln. Hursom, den stack till och spännde lite och sen när hon körde in staven kändes det som.. öhh.. de kändes knappt. Sen var det klart. Jag blödde som en gris och jag väger nu kanske ett gram mindre.

Nu till det konstiga! Jag har inte ont i den armen som staven sitter i. Nej nej. Jag har ont i arndra armen?

ipod fyra tror jag dem kallas

Catie matar sina fiskar genom sin ipod. Jag förstår mig inte på dagen teknik.

/Saknar min Nokia 3310

Lite utav en söndagstradition (när jag orkar)!

Rösta - check!

Nu bakar jag bröd. Konstigt bröd. Med frukt och nötter. Detta kan ju omöjligt bli gott. Daaaah! De är ju nyttigt.

kulturnatten.. eller mardrömsnatten?

De flesta som känner mig halvbra vet att jag är rädd för smällare. Jag har de senaste åren utsatt mig för fyverkerier. Frivilligt. För att komma över det. Konfrontera rädslan kallar men det va? Och igår var det då kulturnatten. Jag bestämmer mig för att gå på avslutningscermonin. Dels för att jag tänkte att de kunde bli mysigt och dels för att jag visste att de skulle smällas smällare. Det gick okej. Jag klarade mig undan med lite stutsande och en hel del handsvätt.
Men! Inatt fick jag sota för det där. Jag drömde att de var någon som bombade skrapen med fyverkerier. Som en 11 september varient a lá Västerås. Skrapan föll, folk sköt på oss och de blev krig. Karln tvingades kriga och jag sprang runt i ren panik. Allt detta pågrund av fyverkerier!

Nu upptäckte jag att de var idolrepriser så jag blev hemma. Har bäddat ner mig i sängen igen och tänkte ligga här tills mannen har kyrkat klart i kyrkan. Då drar vi iväg att rösta. Har jag bestämt. Jag känner också ett enormt sug efter ostbågar och en fet hamburgare. Ska se om de går att råda bot på.

/Segheten själv


Hungersnöd på morgonkvisten

Söndagar.. Är söndagar. Vad finns det egentligen att säga om dem? Då tvingas man göra det som man inte gjorde fredag/lördag, eftersom att man då använde argumentet att "detta kan man ju inte göra en fredag/lördag..." mot sig själv. Mot sitt bättre vetande. Men om man har tur så har man ingenting som man måste göra,
Denna söndagen är en sådan söndag för mig. Så planerna är att åka till jysk och bauhaus och shoppa upp mammas och pappas pengar på nya väldigt fina ting till min oas.
Sedan så ska jag rösta. Elli stor flicka nu. Lite nervig är jag. Jag vet inte hur jag ska göra. Tur att mamma följer med och håller handen. Ikväll blir det väl att titta på massa valvakor och fetta. Typ. Kanske spela innebandy. Om jag orkar.

Latmasken Elli glider nu ner mot köket för att mosa lite.

Mys med moi

Kycklingsallad och risen till middag. De är grejer de!

/ensam och miserabel

16/9

Imorgon ska jag på intervju nr. 2 - McDonalds. Nu är jag jävligt taggad! Egentligen så vill jag ju hellre få något annat jobb. Så vad är annledningen till att jag är så taggad då? Jag vill ha det som bekräftelse. Jag vill helt enkelt veta att jag är så bra som jag tror att jag är. Så äre. Så nu jävlar ska jag få det är jävla jobbet!

Förresten! Tidningen som jag hade lyckats tappa bort 4/9 återhittades 5/9 i brödskåpet. Heja mig..

Visst finns det dagar..

Försa intervju på donken då. 19.00 smäller det! Tur att Cajtan också ska dit så hon kan hålla mig i handen. Egentligen borde jag plugga, men jag orkar inte. Så jag tänkte leta jobb och tupplura istället innan det är dags att göra sig vacker och bege sig.
Imorgon är jag ledig. Borde egentligen plugga då också men antagligen kommer jag att sova istället, sedan ska jag hämta baranen för första gången efter sommaren. På kvällen ska jag fika med, Landré Strömming och förhoppnigsvis Gråberg.

Värt att nämna också är att jag har ett nytt täcke. De är himmelsk!

Jag är feg egentligen..

Jag var modig och vågade hämta kondomer alldeles själv i ljushallen.

Glad klamydia-dag!


Jahadå

Bara för att jag har varit dålig på att blogga. Bara för att jag fått min kamera att fungera. Bara för att jag hittade kamerasladden. Bara för att jag kan, så fotade jag de som händer i mitt liv. TYp.


Jag har fått konstiga utslag som har gjort att min hand ser ut som en pannbiff.


Jag pluggar förfullt.


Min oas är snart ett faktum.


Så jag var tvungen att städa. Byrån är städad.


Och bokhyllan är städad.


Tömningen har också börjat. Garderoben är tom.


Soptunnan är tom.


Och de är till och med tomt under sängen!

SP3C tjalalalala

Vi nollade våra ettor igår. Så här kul var det!


"stapplar mot köket.."

Jag har precis skrivit en engelskauppsats på 250 ord. Duktig Elli! Nu ska jag ta en paus innan jag ska börja med matten. Jag är överröst i plugg. Och som om det inte var nog så har jag insjuknat i feber och förkylning. IGEN. Så det var bara att börja med medicinerna. IGEN. Stackars Elli!

Men jag tröstar mig med resterna från i lördags. Jag ljuger inte. Det finns fortfarande kvar!

Jag är rätt mycket med mig själv

Jag har haft en duktigdag idag! Jag har städat undan från gårkvällens kräftskiva, plockat upp alla tändstickor som jag lyckades ha ut på golvet igår, målat och pluggat. Snart blir det väl mer plugg och sedan är de väl dags att börja laga mat. Det känns ju nästan lite tragiskt att sitta och äta potatisgratäng och pepparbiff själv, men vafan de är ju lördag trots allt. Sen till efterrätt har jag massa gottigott som blev kvar från igår. Det är ju nästan värt städningen.

Nu ska jag se om jag kan hitta tidningen som jag har lyckats förlagt.

Poor me

Redan är det torsdag. Veckan har gått fort. Vilket kan bero på, håll i er nu, att jag tycker att de är kul att gå till skolan! Det kan bero på att jag har saknat min älskade klass under sommaren eller att jag låg hemma och var allmänt rastlös i en vecka. Men jag ser fram emot att komma till skolan. Jag till och med älskar mitt underskåp!

Hursom. Imorgon kör vi på en kräfskiva! Jag och favorit tjejerna ska kämpa med kräftor, sjunga snapsvisor och ha fina hattar på oss. Efter det blir det kanske utgång. Tänkte även damma av min kamera och försöka fota lite imorgon. Så förhoppninsvis dyker de upp lite bilder här snart! Som jag har tagit..

Nu ska jag värma en panpizza och tycka synd om mig själv för att jag måste sova helt ensam hemma inatt.

Söndag hela veckan

Att vara ledig varannan onsdag är ju inte helt fel. Dock måste jag idag tyvärr plugga och leta lite jobb. Men jag ska även försöka hinna med att sola och börja måla lite. Frågan är om jag vågar göra det när mannen inte är närvarande. Det känns ju som att de skulle vara svårt att misslyckas med att smeta på lite färg på en vägg, men jag lovar att jag skulle lyckas göra fel på något sätt, så att vi måste riva hela väggen... eller nått.

Här är lite bilder från Magaluf hur som.
































RSS 2.0