Vad händer med mig???

Jag sitter uppkrypen i sängen äter varma mackor, småler för mig själv och lyssnar på disneylåtar.

Söndag

Jahaja. Då var det söndag igen. Bittert - men det har varit en riktigt bra helg!
Igår kväll var jag på fest med Malin, Tom och Adam. Det bidde egentligen inte så mycket festande för vår del, vi satt mest och umgicks bara vi i ett rum. Men det var väldigt trevligt!
Nu ska jag snart iväg på hockey. Denna gång blir det en häftig kamp mellan VIK och Borås? tror jag. Hehe.

Dags att göra sig vacker!

...

Amanda jobbade. Det förklarade saken.

Uttråkad tjej

Herrejävlar klockan är bara halv tolv och jag har redan varit uppe i en timme. Det bidde inte särskilt mycket sömn inatt, sidådär sex timmar kanske.
Nu jobbar jag på att få liv i Landré men hon behagar inte att svara i telefonen för tillfället.

Snart trampar jag hem till na och sliter upp henne ur sängen.

För att bara vara utan att förklara

Har haft en super kväll! Det bidde stugan och sen mys framför Hannibal.

Nu kallar sängen!

Alltid tidig

Detta är så typiskt mig. Om en timme ska jag vara nere på stan för att möta upp Landré på stugan. Och här sitter jag. Helt klar! Och totalt uttråkad.

Vad ska jag hitt på nu då?

Nooooooooooooooooooo

Jag spillde precis cola i min hela troslåda.

Det blir väl till att låna pappas kallingar imorgon.

Älskade Håkan

Igår efter samhällslektionen var vi tjejer kvar och pratade med Håkan. Och vi berättar att vi planerar att spendera Allahjärtansdag tillsammans bara vi sex - utan killar och att vi tänkte gå på bio.

Då tittar Håkan lite finurligt på oss, flinar och säger: "Vad ska ni göra efteråt då..?"

Migrän är sådär lagom kul

Kom nu precis hem från stan. Har strosat runt med Fia och Catie och gjort.. typ ingenting. Ett stopp på donken blev det dock. Nu är jag kall och enormt hungrig. Systrami håller på och lagar tacos. Ibland älskar jag henne bra mycket!
Kvällen ska spenderas åt italienskaplugg och individuellaval. Känns så där halvkul. Men ibland måste man göra sådant också.

Och imorgon är det fredag. Satan vad skönt! Inför morgondagen har jag inga planert än så länge. Men på lördag blir det antingen filmtittande med tjejerna eller partaj. Hur som helst så kommer det bergis bli en kanon helg.

Nå ska jag gå och dryga med svåger och systrami. Go kväll!

Vi är en!

Naturkunskap är ju halvkul. Men tjejerna förgyller min dag som vanligt.

Ni är bäst!

Så kan det vara

Hemkommen från skolan idag då. Hockeyn var verkligen RYSLIG! Det var helt sjukt spännande, men VIK förlorade efter straffar. Men de kammade ivarjefall hem ett poäng.
Ikväll blir det filmtittande och tre i rad. Ska bli kul!

Dags att börja göra sig i ordning!

Lite för mycket spökprogram för Elli

Igår kväll när jag var lite pömisg så låg jag och blundade en stund för att sen titta upp. Och då såg jag någonting framför mig och jag vart livrädd!

Det pinsama är att det var min näsa...

Mus med vänster

Engelska lektion är ju sådär lagom kul. När den är slut är det matte som gäller, dock kommer nog jag och Malin spela tre i rad och dricka kaffe. Allt annat skulle vara chockerande!
Det bidde inge jobb idag, mina hjärtegull var sjuka. Så efter skolan blir det hem och sova för att send dra vidare till rocklundahallen. För en ryslig match mellan VIK och Bofors.

Tillbaka till fejjan.

Nu kommer jag att dö lycklig

00.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.22

Woohooo. Jag prickade in 22.22 också! Vilken jävla dag.

Sommarkänslor

Satt och tänkte på sommaren. Så jag slänger in en bild från sommaren 2008.



Liza och jag

Och cigaretter i strumplådan

Pappa påstår att det ligger gammalt möglat vin under min säng. Undra om det stämmer.

Jag vågar inte titta.

11.11 is the shit

Jag har en tokig fixering att jag måste knacka i trä tre gånger när en digitalklocka visar samma tal - alltså.. tex. 23.23. Jag kan få panik om jag ser att de är samma tal och jag inte hittar trä, det värsta är om man råkar sitta på toa eller i bilen. Då är det kört!

Hursomhelst så bara råkade jag titta på klockan när den var 11.11 och tänker såhär - det måste ju vara det ultimata. Alltså istället för att för att det är samma tal så är det fyra av samma siffra. Öhh.. undra om detta låter vettigt. Hursomhelst.

Jag sa ju att detta skulle bli en bra dag!

Det var som satan

Woohoo! Är på riktigt bra humör. Trots att jag vaknade av att jag blodat ner hela sängen (fast att jag inte ens ska ha mens?) trots att jag har huvudvärk trots att jag är så hungig att min mage krampar - så känner jag mig säker på att idag kommer att bli en bra dag. På något vis. Så inte tänker jag göra nå italienska idag inte, no sir no sir! Då skulle jag på en gång förstöra mitt goda humör.

Frukost time!

Så blev det

Jag är trött, kall och hemkommen. Dagen har varit riktigt bra. Fikade som sagt med tjejerna och sen blev det filmkväll.

Med andra ord en myckt lugnt, men en mycket trevlig lördag!

Fullspäckad lördag

För tillfället håller jag på att göra mig vacker, snart bär det nämligen av till stan för en fika med Liza, Ámanda och Elin. Ska bli skit mysigt!
Gårdagen var riktigt trevlig vi tittade på Let's dance, spelade spel och snackade en massa skit. Det kändes som att jag behövde en riktigt tjejkväll - trots att det var några som fattades. Jag har världens bästa vänner!
Ikväll tror jag att det skulle bli till att kika på någon film, men det är inte helt spikat än. Får se hur det blir.

Dags att fortsätta med förvandlingen. Ciao!

Morgonpigg

Behöver. Kaffe. NU!

Fredag

Drygt sex timmar senare och jag är fortfarande lika trött. Vad satan är detta? Ska försöka ta och sova lite och hinna med lite plugg.
Ikväll blir det spel och film med brudarna. Detta behövs! Känns som att man skulle behöva ladda om batterierna lite. Orken har sprungit iväg..

Trött tjej

God morgon! Sjukgymnasten nästa.

.....

Det är dumt att bita sig i tungan. För att det gör ont.

Jaja. Jag har tråkigt.

Efterlyses

Någon har tatt min matlust. Om du hittar den var vänlig lämna tillbaka den snarast möjligt.
Tack!

Är det någonting jag är dålig på så är det att komma på rubriker..

Är så sjukt trött. Gårdagen var tuff. Det har blivit en massa kaffe idag, vilket behövdes för att jag skulle överleva dagen. Tog även en powernap när jag kom hem från skolan, så lite piggare är jag väl. Dock känner jag mig fortfarande väldigt trött. Kan vara så att helgen kommer i rättan tid...

Dags att försöka få i mig någonting att äta!

Trots allt.. var det en mycket bra kväll!

Är precis hemkommen från Örebro. Vilket var väldigt intressant. Vik var precis lika dåliga som dom varit hela säsongen. Och temperaturen i hallen ska vi inte ens tala om, det är det värsta jag varit med om. Skakade som.. ehh.. jag vet inte vad(!) och fötterna var som två betongklumpar. Men jag stormtrivdes!

Nu har jag ivarjefall tatt en dusch och har krupit ner i sängn för att värma upp mig själv. Skoladagen imorgon börjar med pedagogiskt ledarskap. Kuuuuuuuuuuuuuuuuul.

Dropp dropp dropp dropp

Nu när det börjar bli lite varmare ute så har snön på taket utanför mitt fönster börjat smälta. Vilket leder till ett droppande ljud. Detta upptäckte jag för några dagar sen - och då tyckte jag att ljudet var ganska behagligt, lite lugnande sådär.
Men nu kom jag och tänka på det dära ljudet igen. OCH JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN!

Jag överväger att springa och köpa öronproppar. Annars är risken att det inte blir nån sömn för mig inatt.

Naturkunskap och hockey

Idag vart det halvstudiedag. Vilket betydde att jag bara hade en lektion - som var den första naturkunskapslektionen och våran lärare måste vara den sötaste någonsin. Jag kan inte se att våra NKslektioner kommer att kunna bli annat än roliga, även tanken på att jag, Malin och Catie ska laborera tillsammans är ju skrattretande.  Men vem vet - vi kanske förvånar oss själva!

Imorgon blir det hockey i Örebro. Det måste vara cirka två år sedan jag var på en bortamatch sist, så detta ska bli riktigt kul!

Sååååå jag

Hittade en gammal bild som visar ganska bra vad jag gjorde på matten i nian och som jag fortfarande gör.



Dum dum dum dum dum!

Det bidde bara en lektion för mig idag, av olika anledningar. Efter den första och ända lektionen gick jag och hämtade ungarna och underhöll dem i tre timmar. Nu ska jag snart iväg och sola och simma med modret, måste jobba på att bygga upp musklerna i höger benet.

Idag i skolan kikade vi på resa till Magaluf. Det ska bli så jädra kul!!!!!!!!!!!!!!! Bara vi tjejer och snygga spanjorer i 10 dagar. Vad kan gå fel?

Någonting positivt

Insåg precis att Johanna gav sig av idag för att vara borta i en vecka. Så nu har jag bosatt mig inne i hennes rum. Mohahahahahaha.

Jag hajar ingenting

Gårdagen var helt okej. Men jag hade någon konstig känsla hela kvällen. Jag kände mig nedstämd, varför vet jag icke. Så när jag kom hem biddere att hoppa in och sätta sig i duschen för att försöka förstå saker och ting. Lyckades väl somna i morse någon gång och trots det vaknade jag hyfsat tidigt i morse.

Vad dagen idag bjuder på vet jag icke. Får se..

....

Det blir inge klotter. Är inte på humör.

Rockkarusellen

Nu är det snart dags att börja göra sig vacker.
Planen från början var att vi skulle samla ihop ett gäng för att kika på film. Men det bidde rockkarusellen istället, det ska bli riktigt kul.

Klottrar väl ner någonting när jag kommer hem.

Uppe med tuppen


Sms från Mrs Landré: Upp och hoppa ligg inte och dra dig, du och jag måste fånga dagen..
Svar till Mrs Landré: Leva leva livet nu!

Ibland tror jag nästan att vi umgås för mycket..

00.03

Hemma nu igen och ligger i sängen och jobbar på att tina upp mina fötter för att kunna ta en dusch.
Det bidde hockey och sen stugan, igen. Men jag älskar det! Det var en riktigt bra kväll, även om den slutade lite för tidigt för min smak. Är alldeles uppe i varv och har druckit massa kaffe, så sova kommer nog inte på frågan riktigt än. Ska se om jag kan tänkas hitta på nå kul att fördriva tiden på.

Nu blir det duschen.

Så äre

Amanda och jag är fnittriga idag.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Hockey tonight och sen stugan vettu!

Ibland är storasystrar bra att ha


Sms till mig: Pommes i köket!

Och Elli stutsar ner för trappen.

...

Helvete, jag som skulle sluta svära. Ignorera svordommarna i det förra inlägget!

Det kunde man inte tro!

HA! Psykologiarbetat är klart och klockan är bara fyra. Hur satan gick detta till? Och jag som sa att jag inte hann jobba, nu känner jag mig dum. Dock så betyder detta att jag antagligen hinner simma, sola och färga håret idag. Hoppas hoppas hoppas!

Ja jag ska simma trots att jag är en latjävel.

Planen sprack

Planen var att jag skulle plugga hela dagen/natten. Och jag borde plugga. Verkligen! Men jag är trött och har ont i huvudet. Så nu ger jag upp! Och lägger mig ner och tycker synd om mig själv, äter ostbågar och dricker cola. Lär nog försöka somna i hyfsad tid också. Det har inte blivit alldeles för många timmars sömn de senaste nätterna. Av olika anledningar.

Good Night!

Igår på biblioteket

Vi sitter och diskuterar nyårslöften.

Jag: Fan, mitt nyårslöfte var att sluta svära..

Hoppla..

.. hela tre inlägg idag.

Här kommer ett till! Tjollahopp!

Det var för länge sen, för länge sen för att ens komma ihåg

I september/oktober så skrev jag att jag hade/skulle börja träna. Som tur var har jag tagit förnuftet till fånga och är lika lat som jag alltid har varit.

Vad tänkte jag på?

Tjuvlyssnat.se

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.
Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.

Var tvungen. HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Save tonight

Nu känner jag mig stolt! Har spenderat hela eftermiddagen på biblioteket och pluggat. Även om det inte bidde konstans plugg så fick jag väldigt mycket gjort. Dock var jag tvungen att byta ämne, från mördare till kärlek - en hel omvändning med andra ord! Dock så kanske jag kan bota min fobi för kärlek om jag skriver det här arbetet, håller tummar! Hela onsdagen och torsdagen kommer antagligen att ägnas åt att skriva arbetet, så idag ska jag bara slappa!

Ska försöka trycka i mig lite krubb nu.

..

Jag är raaaaaaaaaaaaaaaastlös. Det kanske är dags för en promenad. I sisådär sju minuter?

Känna solen tittar fram och allt blir mycket bättre

Då var första måndagen i skolan detta år avklarad. Gick väl lite halvsegt, men med tanke på att den ena av lektionerna jag hade idag var italienska (som är det dummaste valet jag någonsin gjort) och engelska (där läraren har blivit GALEN!) så gick det hyfsat smidigt.
Efter skolan biddere jobb. Ungarna spelade mest wii, dock så tvingar de mig att spela också - det var ingen mening med att försöka fly, de släpade mig upp för trappen! Och som om de inte torterat mig nog så ska de absolut ut och leka i snön, då vara det nära att jag gävde ner mig själv i Lovisas snögrotta. Men jag överlevde de också.

Kvällen skulle ha spenderas åt att leta fakta om mördare, men det finns ju ingen fakta någonstans! Så jag hoppas på att det finns många bra böcker på biblioteket. Annars är jag, mitt psykologiarbete och mitt betyg åt pipsvängen.

Nu blir det en dusch och krubb!

without you

Jag ääälskar såna hära dagar. När man bara ligger i sängen med datorn i knät och proppar i sig massa onyttigheter. Jag har bara klivit ur sängen två gånger, första gången var för att röka och andra för att äta lite lassagne. Resten av dagen kommer att spenderas på liknande sätt. Det blir möjligtvis en dejt med frugan, annars tänker jag bara ligga kvar här och se hur min mage växer. Mhmmmmmmmmmmmmmm.

Fly baby fly

Lyckades sova lite längre idag. Heaven!
Nu måste jag verkligen försöka ta mig upp och äta någonting. Har inte ätit ordentlig på flera dagar.

En kebabpizza skulle ju inte sitta helt fel.

Jag lever för kicken

Stugan biddere. Amanda och idag drog vidare för att dricka lite vin, men jag och Fia bidde kvar och spenderade resten av kvällen där. För att sedan ta den uppfriskande promenaden hem. Hääääääärligt.

Ska försöka tina upp mig själv genom en dusch inom en snart framtiden. Måste bara orka resa mig upp. Sova tänker jag fan inte göra än på ett tag - tror jag. Hehe

Ut i natten

Frugan och moi känner oss lite partysugna. Eller, vi känner snarare för att sitta och prata och dricka lite champagne med några trevliga personer. Så får se om kvällen kan tänkas vilja bjuda på det - annars blir det stugen. Vilket alltid funkar. Även om plånboken lider. Men det jämnar ju ut sig efter som att de antagligen inte blir nå alkohol ikväll.

Hur som helst så hoppas vi på en bra kväll!



En obehaglig distans, en konstig känsla någonstans

God morgon god morgon! Gårdagen med skola och hockey bidde ganska trevlig trots omständigheterna, efter hockeyn kilade vi ner till stugan för en snabb fika innan den underbara promenaden hem väntade. Somnade faktiskt i hyfsad bra tid.

Nå planer för idag existerar inte riktigt än. Ska väcka frugan nu och höra om vi kan sola, och kanske planera lite inför kvällen.

Lars Winnerbäck

Man blir lätt lite sentimental såhär på kvällskvisten
Och detta tillfredställs lätt genom lite Lasse så han får denna natt ägnas åt.

Första skoldagen

Det bidde inte mycket sömn inatt inte. Nej nej, men man överlever väl det också. Efter skolan bidde det en lång fika med tjejerna. Måste säga att det finns vissa fördelar med att börja skolan igen.
Sitter för tillfället och lyssnar på disneylåtar, endast Lasse kan slå dettta.

Imorgon blir det hockey. Ska bli riktigt kul!

...

Borde borde borde sova.

Sovtankar

Det är typiskt det där. När man vill och ska sova, då går det inte. Jag ska t.ex. upp klockan sex imorgon och jag känner mig inte ett dugg trött. Eller som när man råkar vakna klockan sju en helgmorgon, vänder sig och tänker "åhh vad skönt att jag kan fortsätta sova" - så fan heller! Då krävs det en burk sömntabletter för att kunna sova.

Det är som att universum skrattar en rätt i annsiktet.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bilder: Lussevaka, Lizas födelsedag, Amandas födelsedag, Julafton, Nyårsafton









































MHHHHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMM

Jaaaaa.... jag hade ju tänkt att slänga upp lite bilder från den missade tiden. Dock så har datan pajat, men får se om jag kan lösa detta på något vis. Nu behövde jag vara klaga lite eftersom att skolan börjar imorgon, klagklagklagklag! Men duktig som jag är så försöker jag att tänka lite positivt. Jag kommer att få träffa min älskade klass igen och jag kommer att få träffa alla tjejorna igen, vilket inte är helt fel.

Någonting som är värt att nämna är att nyårsafton var åt helvete kul!

Nu ska jag på dejt med fröken Landré som har blivit lite av en daglig rutin, Bye!

Som början på det nya bloggåret. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Bergis..
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Jo.
5. Vilka länder besökte du? England, Norge och Finland.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Pengar i överflöd.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 30 april.
8. Vad var din största framgång 2009? Skaffat ett hyfsat jobb.
9. Största misstaget? ...
10. Har du rkyld varit sjuk eller skadat dig? Massa migrän och knät har jävlas.
11. Bästa köpet? Ny kameran kanske.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Cigaretter.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Vännerna.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jag är dåligt på titlar alright?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Definitivt gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Gått på hockey kanske.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? De vettefan.
18. Hur tillbringar du julen? Tjocka släkten.
19. Blev du kär i år? Ehh.. nej?
20. Favoritprogram på TV? Vänner.
21. Bästa boken du läste i år? Twilightserien och sista Harry Potterboken.
22. Största musikaliska upptäckten? Musikaler.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ehh.. kommer inte ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick? Vet icke.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Maskeradfest här hemma.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inte vad jag kan komma på, nej.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart och marinblått.
29. Vad fick dig att må bra? Lillen och vännerna.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson!
31. Vem saknade du? Elin.
32. De bästa nya människorna du träffade? Hmm.. Svårt.. Vet icke.

RSS 2.0