48 minuter

Alright. Dagen har varit hyfsat händelserik. Det var engelskanationella, lite födelsedagsshopping till moi (Tack tjejer!) och sedan var jag och Malin och tittade på våra karlar när dom sjöng. Efter det var det lite avsked eftersom att killarna åker iväg över helgen, det är ju inte så viktigt att vara hemma på min 18 års dag, nej nej.

Jag var iväg och solade för en stund sen och kom precis ut ur duschen. Nu sitter jag och väntar på Cajtan. Hon ska nämligen sova här inatt och vänta in tolvslaget med mig, då bär det av till ok för att köpa mitt första lagliga cigarettepaket.

Imorgon är det fullt upp. Efter idrotten på morgonen börjar vi festa hemma hos Malin med lite vattenpipa och grillning. Sedan blir det lite firande med familjen och dagen avslutas med en sjuhelvetes fest.

Nu ska det drickas cola så att jag inte somnar!

I min ensamhet

Herrejävlar. Jag insåg precis att jag är ensam hemma. Totalt ensam. Det händer väldigt sällan nu för tiden. Dags att passa på att sjunga högt, dansa naken, klia sig i röven och pilla sig i näsan.

Detta ska bli kul!

3

Var som sagt ledig hela dagen idag, inte helt fel. Sov inte allt för länge, det är ju så jäkla typiskt att man aldrig kan sova när man väl har möjlighet. Men jag sov ett par timmar nu på eftermiddagen och när jag vaknade var karln borta, när han se återvände så hade han med sig chilichoklad och cola. Tänka sig vad bra han känner mig.
Nu sitter jag och glor på det okända, det verkar gå repriser varje dag. Lycklig Elli, mindre lycklig Adam. Whatever, jag älskar det! Resten av kvällen ska jag fortsätta med att vara allmänt äcklig och lat.

Endast 3 dagar kvar nu!

4

Nu är det bara fyra dagar kvar till min 18 årsdag. Då blir förhoppningsvis Uppsala, beroende på vädret, och partaj så det ska bli grymt kul!

I lördags var vi på Elins födelsedagsfest, det var riktigt kul. Kaaaaaaaaaanske lite för mycket vin men annars var det grymt roligt! Idag var det skola och sen jobb, tänkte försöka få lite plugg gjort innan mannen kommer hem. Har lite saker jag måste ta igen. Sen så år vi lediga från helvetet imorgon, så jag ska sova riktigt länge och sen kanske få ännu lite mer plugg gjort.

Dags att börja..

all my love to you

Gårdagen var minst sagt intressant.  Dagen började bra med fint väder men slutade på akuten. Cajtan hade planrat sin 18 års dag in i minsta detalj och hon var så glad och uppspelt hela dagen. När klockan var kvart i åtta och jag sprang runt hemma och stressade för att komma i tid till Caties förfest ringer Malin och säger att; Catie har ramlat, hennes knä är ur led och ambulansen är påväg.
Jag, Madde, Sofia, Lovvan och Adam åkte upp för att möta Malin och Catie där. Ja, så kvällen igår spenderades mesta dels på akuten.
Det var så galet jobbigt att se henne ha så ont och vara så ledsen över att hennes 18 års dag inte blev som planerat.


Sådant här händer bara dig Catie. Men du kan gå på krogen massor med gånger och du kommer ha helt galet kul!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS 18 - ÅRINGEN!




Strömmingen 18 bast



Grattis grattis grattis grattis grattis!

Catie hade gjort fin fint


Fucking monday

Fröken strömming dök även upp igår. När stugan stängde kilade vi hem till Landré för kika på hennes monsterhund, sedan stod vi ute i kylan och pratade tills Elins fötter och vader var stelfrusna, då bar det av hemmåt.
Jag fick fördriva ett par timmar innan mannen gjorde entré. Han hade införskaffat sig ett halsband som jag fick och sen blev det mys för fulla muggar.

Snart bär det av hem till Adam för att kika på hockeyn.

När månen blivit hel, vill du ha mig då

Jag vet inte om det är något fel på mig, men jag fullkomligt älskar när det regnar samtidigt som solen skiner. Så just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret, lyssnar på Marie Fredriksson och saknar mannen min. Snart är det krubb och sen är det dags att börja göra sig redo för dejten med Amanda!

Öhh... puss och kram?

Verkar bli en hyfsad söndag ändå

Dejten med fröken Landré blir av ikväll istället. Sketa bra!

you shook me all night long

Gårdagen blev ju som sagt inte riktigt som planerat. Det blev en hemmakväll. Så jag kikade i tv-tidningen och såg att den svenska filmen filmen festival skulle börja 00.10 på tv1000. Askalas tänkte jag, då lyckas jag nog fördriva tiden en stund ivarjefall. 00.10 satte jag på tv1000 OCH DET VISADE SIG VARA EN JÄLA PORRFILM! Så i ren protest la jag mig och sov istället.

Idag har jag nada planerat. Tänkte ta det lugnt och sen göra ingenting, typ. Möjligtvis höra med Cajtan om hon vill simma och sola. Får se.

...

Planerna gick i stöpet. Så det blev en hemmakväll istället.

Nästan sött

I fredags var vi och simmade med klassen. Då jag och Lovisa skulle sätta oss i bastun satt det redan två småfjortisar där inne. Vi tänke inte på på det. Vi slog oss ner och efter ett tag kläcker den ena ur sig: "Man borde ju bli brun här inne, jag menar eftersom att det är så varmt" Och den andre nickar innstämmande.

Då delar jag heller bastu med massa smel-dränkta småkryp.

This is never over

Ja jävlar vad jag är trött på att vara 17 nu! Det känns som att alla nu mera kan köpa cigaretter och snus, alla utom jag. Men nu är det bara 13 dagar kvart så nedräkningen kan börja. 

Hursom. Igår blev det mys med träden och mannen på min baksida med vattenpipa och godis. Vi pratade minnen och skrattade så att grannarna blev galna på oss.
Idag blev det mys med mannen imorse innan han kilade iväg. Ikväll har jag fika planerat med fröken Landré. Det var ett tag sen vi pratade riktigt ordentligt så det ska bli askalas att träffa henne. Dock så verkar det bli lite senare, så innan tänkte jag försöka hinna kika på andra finalmatchen i hockey.

Dags att fräscha upp sig lite.





Såja

Okej. Det är dags att alla får reda på hur det ligger till. Det är inte lätt... men... ehhm... jag är bäst. Så är det.

Ja jävlar nu är det vår

Mååååååååååååååååååndag igen. Italienskan kunde dra åt helvete jag och Catie parkerad oss ute i solen istället och pratade massa skit. Nackspärr har plågat mig hela dagen och träningsvärken har inte gått över helt än heller, men det fina vädert håller upp humöret. Efter skolan vart det lite prat i solen igen innan jag kilade hem och tog en power nap innan mannen kom och väckte mig. Sedan kilade vi ner på stan och köpte födelsedagspresent till systrami som fyller år imorgon, 21 jävla år! Nu sitter jag med färg i håret, ska snart skölja. Senare kommer Adam och hämter mig så ska vi hem till honom.

Imorgon blir det jeans-jakt. Jag vill inte. Men jag måste.

En resorb skulle inte sitta helt fel

Gårkvällen var galen. Trots lite kallabalik var det riktigt kul! Jag och tjejerna blev riktigt förbannad på slutet, jag och Adam lovade bort vårat första barn och vi dansade som galningar. Jag parkerade sedan hemma i sängen med mannen, precis som de 33 senaste nätterna.

Idag har jag bara legat i sängen, varit äcklig och haft ont i kroppen. Så jäkla härligt! Någonting som dock är mindra härligt är att skolan börjar imorgon, men det är bara att stå ut i två månader till. Tjejerna ser till att jag tar mig igenom skoldagarna. Jag älskar er!


I can dance with you honey

Som sagt så styr Lizizen fest ikväll, ska bli så jäkla kul, gissar på att man får träffa några gamla godingar! Så just nu sitter jag och taggar till ABBA och ska strax springa ner och lägga vinet på kylning.

Ikväll ska jag supa till ordentligt och dansa som en galning, trots träningsvärken!

Confession

Det är lite pinsamt att erkänna, men gör jag gör det ändå. Jag har träningsvärk efter badet igår.

Jag visste att jag var otränad, men vafan...

Go mig!

Nu kan jag pricka av en grej på plugg-jag-måste-göra-listan. YES!

Jag vill bara vara med dig

Ångest ångest ångest. Halva lovet har gått och inge plugg har det blivit.

De senaste dagarna har jag bara degat, utfört lite nödvändiga ärenden och spelat spel med mannen, systrami och svåger. Men imorgon är det jobb som gäller på dagen, tänkte ta med barnen och åka och bada, jag lyckades även lura dit Catie och Fia. Så då är det slut på degandet, på fredag bär det av till Borlänges äventyrsbad och på lördag styr Lizizen fest. Så lite mer än att bara göraingenitng ska man väl hinna med på lovet också.
OCH IDAG HAR VI KÖPT FLYGBILJETTER TILL MAGALUF!!!!!!!!!!!!!! Det kommer bli så jäkla kul, vill vill vill ha augusti!

Värt att nämna också är att mannen och jag har nu sovat tillsammans konstant i fyra veckor, och tro det eller ej, vi har inte bråkat en enda gång!

Spelkväll

Johanna jobbar för tillfället och Adam och Fredrik åkte iväg för att hämta nå spelgrejs hemma hos Adam, för vi ska nämligen ha spelkväll ikväll. Männen ville spela nå typ tv-spel medan systrami och jag vill spela lite gamla hederliga sällskapsspel, men det vart väl någon kompromiss av något slag. Det kommer dock bergis sluta med att vi alla börjar bråka och männen får sova på soffan.

Haha. Detta kan bli kul!

Påsklov

Okej. Öhh... plugg är det inte så mycket just nu. Det är mest mat och en jävla massa godis. Men imorgon måste jag sätta igång med plugget igen. Hur som helst så är det galet skönt med lov!

RSS 2.0