torrbollar!

nä nu blir elli ledsen! vad är de för torrbollar som går på gidde?
träffade på nilo nere på stan nyss som sa att de kanske inte blir någon avslutningsfest, bara för att de är för några som vill gå.
OCH JAG SOM HADE HITTAT KLÄNNING OCH ALLT!

de var iallafall en riktigt skön dag i skolan idag. satt ute störste delen av dagen och stekte. ett par glassar biddere också! sen bar de av ner på stan med elin för att leta avslutningsfestkläder vilket man lyckades med för en gång skull! och nu kanske man inte ens behöver den. blä på de.
imorgon blir de ivarjefall grillning med gänget eftersom att de var elins dag i måndags och min på onsdag. så de blir nog mega mys!

funderar på ifall man kanske ska gå ut ett tag nu,
de är ju nästan äckligt skönt ute!
äsch nätt lär man väl hitta på ivarjefall, tjarrå.

it is hard to see

nu har jag suttit och slitit med de där jäkla rymdenarbetet sen jag kom hem, och nu är jag äntligen klar!
men nu äre bara att ta nya tag och göra klart föredraget om asien som ska vara klart om en vecka,
man ska stå och babbla i typ en kvart. och jag har inge mycket fakta alls, jag kommer få diskutera med mig själv och analysera jätte mycket, hjälp mig? nån som har nå åsikter om kvinnornas situation i kina?

de har varit minstsagt lite spänt här hemma nu ett tag. sen morsan kom på mig med rökningen i veckan.
och sen att farmor är väldigt sjuk gör ju inte stämningen bättre liksom. tur att man har storasyrran ivarjefall,
känns som den ända vettiga personen här hemma just nu och emil såklart, som alltid ställer upp när man behöver honom.
men sen pappa och jag bråkade iförrgår, har mamma och pappa nästan börjat fjäska för mig.
vad är det nu för skit på gång liksom?
äsch dom kanske insåg hur riktigt elaka dom faktiskt var och fick dåligt samvete, om nu far min kan få de!

shit vilket sockersug jag har nu då! usch..
men här ska inte ätas, utan tränas. så man splipper skämmas i sommar.

jävla mycker födelsedagar nu också, min bland annat!
påminnelse till mig själv: dagispolaren elin fyller år på måndag!


så nära, men i min ensam hemlighet..

åh, måste ju bara säga att spicy hot  ju nästan äckligt gott. credit till den som kom på detta underbara krubb!
och inte nog med att jag precis proppat i mig massa mat, så vart de liksom tårta till frukost, big sis fyller ju hela 19 år, grattis till henne!

helgen har ivarjefall spenderas med emil. vi har kikat en massa på film och bara umgåts. riktigt skönt, han är bra!
ska nog tupplura lite nu, kommer kanske mer ikväll!

en ända önskan till mannen som egentligen inte finns..


det är väl onsag idag va?

nu ska jag vara duktigt och blogga hade jag tänkt.
var precis på siba och kikade på min älskling (systemkameran jag ska önska mig till min födelsedag), de är bara till att vara riktigt snäll fram till sista april då. och elin kom med en fullständigt lysande idé innan jag drog, att vi skulla ha ett litet gemensamt partaj någonstans runt våra födelsedagar. smart kvinna det där! grilla tycker jag skulle vara trevligt, kul kommer de bli ivarjefall!

och sen.. vart tog de fina vädret vägen? jo, de försvann samtidigt som min ork ungefär. långt bort någonstans, den som hittar de får en puss, okej?! är i stort behov av båda två just nu. har nämligen en ett föredrag och ett arbete om rymden att göra på två veckor. plus att vi fick redan på att vi måste redovisa om nå skit i hemkunskapen, kommer dock inte ihåg när de skulle vara färdigt. inte för att jag tror att ni är speciellt intresserade om vad jag har för läxor att göra, men det är min blogg så jag skriver vad jag vill, så det så!

när man nu sitter här framför datorn en onsdag kväll och tycker att livet känns lite tungt, så sitter man och drömmer sig bort till helgen. då blir de mega mys med emil någon dag ivarjefall. sen tänkte jag kanske höra med catie ifall hon har lust att ta en fika någon dag kanske. om hon har tid, det visar sig! nu ska jag försöka träna lite så att man inte börjar bli alldeles för tjock..


life don't suck!

yes! då var det måndag igen. och en hel vecka sen jag blogga (måste verkligen bättra mig). måndagar brukar förövrigt kännas väldigt tungt, men måste säga att de känns nästan bra. ta mig tusan liksom! har en liten teori om att de är ljuset som har en posetiv invärkan på mig, precis som på dem flesta andra också i och för sig. men de är alltid skönt när man inte har något emot att pallra sig upp imorgon och gå till skolan.

så vad har man hunnit med på en vecka då? det är ju nått man kan fundera på. veckorna är ju inte speciellt händelserika. skolan som gäller liksom. börjar känna mig väldigt slö i skolan, orkar liksom inte anstränga mig. känns inte som att de är speciellt nödvändigt heller, så varför slösa på energin?
permanentet håret har jag faktiskt gjort! i fredags! ojoj, vad snyggt de blev, tyckte ivarjefall jag. många andra verkar vara väldigt skeptiska. äschdå! precis som Gus sa i lördags "man ska inte se ut som alla andra" och de gör jag väl inte nu ivarjefall. så efter besöket hos frisören var de sex party med emil, vilket aldrig är fel liksom! nejmen, vi umgicks och glodde på tv. man vart till och med bjuden på middag - korv och pommes! emil är ju för bra <3
sen i lördags då vart de lite party party hemma hos Gus. efter en utflyckt runt hela stan kom jag amanda och antonia dit, sist av alla precis som vanligt! där vi hittade Gus, emil, elin, sebbe och en väldigt dragen liza. lottpott, ida och emelie dök också upp under kvällens gång. det var riktigt kul! de slutade med att jag hamnade i säng med emil, sebbe och två dildosar. resten får ni väl lista ut själva!

nu satt jag, johanna och mamma och diskuterade ifall jag skulle få åka på peac&love eller inte. ibland äre bra att storasyrran finns och ställer upp för en, så att mamma ska lyckas få någon som helst verklighetsuppfattning. får väl hoppas på det bästa. skulle ju verkligen vara hur kul som helst! nu tänkta jag försöka träna lite. eftersom att jag bestämmt mig för att sluta i innebandy. da är liksom inge kul längre. så nu kan mina skit tränare ta sig i röven och dra åt helvete!


image11

här har vi en sebbe, från i lördags!
bilden var ju hur klockren som helst :)

skämtare sökes!

då äre första april igen då. och inte en skojare i sikte! föroutom vlt då.. men de kan ju omöjligt räknas. haha årets skojeri var ju nästan lite finulig dock. alla i min lilla kolini här hemma gick på de förutom den exkremt smarta och klipska moi! mitt och charlottes lilla skämt bli nog inte av. men de kommer ju fler år! kan man ju alltid hoppas. men vem vet.. man kanske går och dör imorgon. tänk om de skulle falla ner en såndära rymdsten eller nått och träffar en rätt i huvudet, men de får jag väl hoppas att man slipper kanske. och på tal om hur smart jag är så har jag precis börjat hajja matten som vi ska prov på imorgon, och tur var väl de! man vill ju inte hamna på G-gränsen igen heller. "men vad gör de om 100 år när allting kommer kring?" - för att vara lite posetiv! de är välidgt lätt att vara posetiv när de är sånt här underbart väder. man går ju mer än gärna ut och sätter sig på herrgärdes skolgård i sin ensamhet, sällskap funkar ju också i och för sig, och tar sig en riktigt härlig cigarett. funderar skarpt på att göra de faktiskt! men innan de ska jag nog dunka lite melodifestivalen med min kära lillasyster. hon är ju för bra! och hon har ju sån jäkla tur att hon antagligen kommer få ärva sin systers skömhet, HA!

och juste, nu föll de ner en femöring! de är ju ta mig satan bara 30 dagar kvar till min och kungens födelsedag! måste börja jobba på att få ut mina kära päron. men de ska nog gå bra, tror jag.. hoppas hoppas!


RSS 2.0